- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Позволявате ли си ?
Първоначално написано от slynchoo
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Хм...заедно сме от 6 месеца..Само 1вият месец да ме е гледал нон стоп нагласена...
А от 5 месеца живеем вече заедно ..и да...вижда ме нон стоп без грим,без при4еска..по пижама,без пижама: ))
Още не е имало случай,в който да ме види в домашни условия,но аз когато излизам слагам само основното(спирала,молив за очи и гланц) и това е.Не е голяма разлика.По-скоро ше ми е неудобно ако ме види с раздърпаните ми клошарски дрехи за вкъщи.![]()
Аз по принцип си се глася като излизам - спирала, молив, чат-пат гланц. Какво повече да нося от това, та да е специално за него.Иначе по темата - да, бившия ме е виждал доста неглиже и щом е още жив и диша, значи не съм чак такъв вещер! ^^
![]()
Може би там и тогава друга съм била ...
ти ти си яка тупалкаПървоначално написано от ELiTyYy
![]()
къде се губиш звезда, влизай по често![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Мен впечатления не ми правят дали е с грим или не.. даже без грим повече ме радват момичетата защото показват какво всъщност са, а не слагат 2 тона фон дю тен...Прическата, пижамата и прочие... виждаш човека в действителност какво е.. все пак кат станеш сутрин и се погледнеш в огледалото сме нещо повече. Иначе да.. отпускам се бързо и лесно и остава да ме е срам? :P Е верно, че отначало си е, ама то си е нормално
![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
заедно сме от 3 години и 9 месеца![]()
вижда ме постоянно без грим , без прическа, по пижама..![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
В България момичетата попринцип са по семплички, докато в Русия жените си слагат много грим и в повечето случаи тъмен...![]()
<<>>
в началото много се притеснявах, когато оставах да спя у приятеля ми и трябваше да си сваля целия грим. дълго време правех следното нещо, сутрин ставам преди него и слагам мн лек грим. но след това когато вече се опознахме добре и свикнах с него и си дадох сметка, че ако не ме харесва каквато съм, значи няма какво да правя с него