.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    Да,без проблем съм стояла пред бившите си без грим,прическа и т.н.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Хм...заедно сме от 6 месеца..Само 1вият месец да ме е гледал нон стоп нагласена...
    А от 5 месеца живеем вече заедно ..и да...вижда ме нон стоп без грим,без при4еска..по пижама,без пижама : ))

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Още не е имало случай,в който да ме види в домашни условия,но аз когато излизам слагам само основното(спирала,молив за очи и гланц) и това е.Не е голяма разлика.По-скоро ше ми е неудобно ако ме види с раздърпаните ми клошарски дрехи за вкъщи.

Аз по принцип си се глася като излизам - спирала, молив, чат-пат гланц. Какво повече да нося от това, та да е специално за него. Иначе по темата - да, бившия ме е виждал доста неглиже и щом е още жив и диша, значи не съм чак такъв вещер! ^^
    Може би там и тогава друга съм била ...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    Хм...заедно сме от 6 месеца..Само 1вият месец да ме е гледал нон стоп нагласена...
    А от 5 месеца живеем вече заедно ..и да...вижда ме нон стоп без грим,без при4еска..по пижама,без пижама : ))
    ти ти си яка тупалка
    къде се губиш звезда, влизай по често
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен Аватара на s40t4
    Мен впечатления не ми правят дали е с грим или не.. даже без грим повече ме радват момичетата защото показват какво всъщност са, а не слагат 2 тона фон дю тен... Прическата, пижамата и прочие... виждаш човека в действителност какво е.. все пак кат станеш сутрин и се погледнеш в огледалото сме нещо повече. Иначе да.. отпускам се бързо и лесно и остава да ме е срам? :P Е верно, че отначало си е, ама то си е нормално

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    заедно сме от 3 години и 9 месеца
    вижда ме постоянно без грим , без прическа, по пижама..

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

В България момичетата попринцип са по семплички, докато в Русия жените си слагат много грим и в повечето случаи тъмен...
    <<>>

в началото много се притеснявах, когато оставах да спя у приятеля ми и трябваше да си сваля целия грим. дълго време правех следното нещо, сутрин ставам преди него и слагам мн лек грим. но след това когато вече се опознахме добре и свикнах с него и си дадох сметка, че ако не ме харесва каквато съм, значи няма какво да правя с него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си