- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали е бременна..?
С приятелката ми правихме секс вчера и точно когато тръгнах да свършвам,в последния момент излязох от нея.(По=голямата част я задържах,усетих че пускам малко.)Лампите бяха загасени и като ги пуснах видях,че имаше няколко капки на чаршафа.Притеснихме се дали не е станал гафа и тази сутрин и купих Ескапел.Изпи го приблизително 9 часа след акта.Въпросът ми е дали има все още опасност,въпреки Ескапела и въпреки това че не е сигурно дали съм свършил в нея?(Не беше в овулация)![]()
Най-добре да изпие още 2 ескапела през 8 часа за да бъде сигурна работата.
П.С Шанса е нещо като 1е-10
Стига с тъпите въпроси,моля ви. Направете една важна тема за действието на Ескапел. Щом го е изпила нищо няма да й стане.Успокой се,щом е пила хапче , значи няма да забременее. А вие няма да е зле да започнете да ползвате контрацептиви.
А ако все пак е била в овулация Ескапела може ли да спаси положението и отново взимайки вероятността,че не съм свършил в нея?
Щом е пила Ескапел няма смисъл да се паникьосваш.
Значи Ескапел може да помогне и по време на овулацията?
Гледай сега, Ескапел не винаги има 100% действие. Въпреки, че не мисля, че е бременна нека си направи едно тестче, за да сте спокойни и двамата![]()
Спокойно..просто ще и се размести цикъла..но след взимането е нормално да и дойде до 5 дни ..
дишаи нищо и няма
Най-съм притеснен ако все пак е била в овулация без да разберем и съм свършил в нея..Дано Ескапела си свърши работата,дано..
Ескапел - с две думи "Стани Баща"Първоначално написано от Merveille
Това че предпазва не е вярно една моя приятелка го използва и вече си има дете.
замислете се до колко действа ескапела![]()
Взимай от ония новите противозачатачни за мъже
а ако се притесняваш че ще ти изсъхнат ташаците [СПОКОЙНО НЯМА !]![]()
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Надявам се да подейства,а и все пак не е сигурно дали съм свършил в нея.
Днес е 5-тия ден и още не и е дошъл..Започнах много да се притеснявам.След колко дни да и купя тест за да проверим?И това че е изпила Ескапела 9 часа,а не 24 след акта значи ли че пак ще си действа?![]()
Ще й дойде спокойно. Щом е пила хапчето само 9 часа след акта, рискът да забременее е нищожен.
А защо тогава цикъла не идва?Нали писаха,че трябва да дойде до 5 дни..Минаха и все още няма нищо...
Глупости.Може да й дойде и след 10 дни,може и да закъснее или пропусне...Първоначално написано от venom0706
Шофирай разумно - стигни жив!
А след колко дни да и купя тест за бременност?