- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цвета на очите
Възможно ли е да се промени цвета на очите (не говора за лещи)Доста ми е странен този феномен![]()
Възможно е, но това ще означава болестно състояние, освен ако не става дума за инжектиране на някакви оцветители директно в окото.
Възможно е от светлина да се променят.Моите от кафяви в затворено помещение,стават зелени на силна дневна светлина.Моите са пъстри по принцип.![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
ми да възможно е,имах позната,която когато бяхме малки беше със сини очи,като поотраснахме й станаха зелени![]()
точно това щях да пиша .. и с мен стана такаПървоначално написано от shell
smile-it's the second best thing you do with your lips
Да и при мен така стана като малка бях с сини очиа сега съм със зелени
![]()
![]()
Да, възможно е цветът на очите да се промени, но лично аз не знам на какво се дължи това! Трябва да питаш някой човек, който е запознат с развитието на този сетивен орган.
Като бях малка очите ми бяха много тъмно кафяви, да не казвам черни. Сега са тъмно зелени-светло кафяви. Значи може.
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
и аз като бях се притеснявах да не ми станат зелени, но си останаха сини за щастиеееее![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Даам, може. Аз като бях по-малка имах супер яки сини очи. Сега вече са светло сини. На стайна светлина са зеленикаво-сини, когато съм навънка сини, а понякога и сиви.Но си ги харесвам де..
![]()
^ Ааа.. искам такива.Моите са си същите както и на аватара ми.. на дневна светлина само излизат светли..
По принцип аз не съм чувала за такова нещо.. смисъл с някакви операции и неща..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
моите са пъстри на различен тип светлина изглеждат различно ...сини,зелени ...мн им се радвам имат си и жълто и синьо , зелено ,кафявоо ;dd http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6958676_n.jpg
до колкото знам няма как да си промениш цвета на очите ...освен с лещи
Hostis Honori Invidia
Като съм бил малък очите ми са били сини,сега са зелено-кафяво-жълтеникави и много си ги обичкам![]()
![]()
При мен също, а дори сега в зависимост от светлината или не знам и аз от какво са си зелени, но стават по-синкави, или по към сиво или по към кафяво... абе луда работаПървоначално написано от blgf
![]()
моите са пъстри на различен тип светлина изглеждат различно ...сини,зелени ...мн им се радвам имат си и жълто и синьо , зелено ,кафявоо ;dd http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6958676_n.jpg
лол уникални очи имаш
Първоначално написано от MegaTorres9999
![]()
Hostis Honori Invidia
еми напълно нормално е.. като бях малка очите ми бяха много светло сини, а сега едното е със син цвят, другото - зелен ;д много е яко![]()
I found your body
somewhere in between
no where and hell. (:
Аз като бях по-малка очите ми бяха сини. Сега са кафяви.![]()
с годините очите на някои хора се изменят.
пр. моите са били ярко сини,сега са зелени.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
на една приятелка като е била малка са и били сини очите после и станаха зелени а след това и потъмняха и станаха тъмно зелени-светвло кафяви