Значи от 2 дена имам тая болка, тоест вчера се получи! От лявата страна е и понеже няма как да ми обясня на кое място избрах една снимка и съм отбелязъл къде е болката
но от лявата страна , от дясната когато завъртя нямам никаква болка .. днес след като се събудих не беше така силна .. на 14 години съм след 2 месеца прая 15 и ме притеснява това .. може ли пък да е схващане дето съм спал на криво или нещо такова?
Често се случва при спане на криво,предполагам вече ти е минало...
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
И при мен се е случвало не един път. Споко, на другия ден, най-късно по-следващия ще се оправи?
♥ 2PAC ♥ Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac