- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изповед.
Всички знаете какво е изповед. Кажете всичко, което искате или сте искали, но не сте успяли на близките си(гадже, бивше гадже, приятел/ка, семейство).
Първа съм аз.
На родителите ми бих искала да кажа, че ми липсва семейния уют и те са виновни за това, че така и не усетих какво е да имаш истинско семейство.
На приятеля ми бих искала да кажа, че той е всичко, което имам. Той е моето семейство, приятел, приятелка и всичко останало, от което се нуждая. Няма връзки без проблеми, без спорове и дразги, но щом се обичаме и сме заедно, значи ще ги има и тези неща. Неизбежно е.
Въпреки всичко аз те обичам и няма да спра да те обичам, каквото и да се случи.Знай, че ще съм до теб във всичко, но искам и ти да бъдеш до мен, защото имам нужда от теб. Мразя всеки момент, в който не се разбираме и тогава винаги се колебая обичаш ли ме или не, но дори в такива моменти знам, че всичките ми колебания са породени само от вътрешните ми страхове. Страх ме е да не те изгубя и не искам да спирам да се страхувам, защото това малко или много поддържа огъня жив. Искам с теб да изживея живота си и да бъдем заедно във всеки хубав или лош момент.
Иска ми се да можех да напиша още, но се разстроих.Дано не го прочете. Вие сте.
Да обичаш значи да страдаш!
Амин!
Добре бе, майна, как може да си разкривате целия живот, съкровени тайни и чувства във форум, където щъкат всякакви ненормалници?
Какъв е смисъла да се "изповядваш" пред цяла сюрия непознати, а да не можеш пред най-любимите си същества?
Ебати и темите, ебати и хората, ебати...
...и животаЕбати и темите, ебати и хората, ебати...![]()
Идеята да се изповядам тук ми оставя лош вкус в устата и не ми се вижда особено удачна.
Ще се изповядвам, където и когато поискам. Да не би да съм си разкрила кода на сейфа? Казвам нормални неща.
Боже мой,дари ме с бухалка за да..знаеш какво!
Путките да мрът
Бих искала да съм искрена с всички без да ми се сърдят. Ама те са си виновни,че послъгвам и лицемернича от любезност.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Според мен темата не е лоша и така че ще се изповядам!![]()
Просто много ме дразни това че една от приятелките ми постянно ми повтаря че сме най-добри приятелки.В това няма нищо лошо, но тя не се държи като такава.Тя очаква че все ще тичам след нея,ще я чакам, и най-вече че ще и отстъпя момчето което харесвам(двете харесваме едно и също момче и тя очаква че аз няма да правя никакви опити за флирт и затова винаги щом го погледна и му се усмихна-приятелката ми се сърди) Така че тя много ме нервира и е много много наивна и нахална.
Амин!
![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
Бих искал да се изповядам, дано ме разберете.
Днес моята скъпа и уважавана рибка обърна очи и започна да плува по корем.Вие какво мислите?Да я закарам ли на ветеринар или ще се оправи с времето?Много съм притеснена, моля за помощ!
rawrawrlarlawrlwalrawlrarl
БОЖЕ!
да не се е удавила?пробвай да й направиш изкуствено дишане в близките 2-3 дена!
Путките да мрът
Изпържи я.
4XCOKИ
Ама така ще умре ,бе проста кифло.А-а-ама че си глупава!Първоначално написано от ShtrudeL
Правилно Бокси!
Както казах-изкуствено дишане,ако се събуди после й дай прости въглехидрати,най -добре ако имаш концентрат глюкоза за да й нахраниш мозъка и да се възстанови възможно най - бързо!
Прост щтрудел!
Путките да мрът
Идиоти. Какво ви е направило момичето?
Всички знаем отговора - изпържи я.
Ето...никой не приема истината.
И Щрудел се пише тъй.
Не бих те нарекла прост след тази поправка,но мисля,че няма да се досетиш самичко.
4XCOKИ
Извинявай , че съм объркал името ти!
Все пак това безмислено нещо - Щруделът не мисля , че заслужава изобщо да същестува,говоря за храната!
За теб...не знамно една бухалка би ми дошла добре! : - )
Путките да мрът
Ахм. Възможно е. Но съществува. И аз не обичам щрудел всъщност.
4XCOKИ
Първоначално написано от ShtrudeL
Човече , това си е лицемерие от най-висша степен.Как се гледаш в огледалото въобще??
ХА ГАДНО ЛИ ТИ Е? : - )Първоначално написано от ShtrudeL
Путките да мрът
И аз туй казвам де. О.о Как да ти кажа. Успявам.Първоначално написано от BoXxYbabee98
4XCOKИ
Ако бях на твое място, щях да рестартирам темата, като изтрия всички коментари.Първоначално написано от ShtrudeL
А по темата... аз на когото съм имал да казвам нещо, съм го направил.
Temet Nosce
벨야카
кучо е моя най-добър приятел майна, квото и да му споделя винаги е съгласен с мен и до сега нито една тайна не е издал. Да ми е жив и здрав кучо.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.