- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си намеря готино гадже
Моля ви споделете как да си намерим свестни гаджета.. може да напишете нещо от личен опит..![]()
... Искам този съвет имено защото до сега съм имала твърде малко гаджета.. 4 и не много сериозни връзки за по 1-2 3 максимум месеца... надавям се да ми помогнете..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В Тийнфорум.
Малка си още,простено ти е...![]()
Интересно ми е какво разбираш под "свестни гаджета"..?![]()
![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
ДАМПървоначално написано от wali00
А и кажи на колко си ще ни е по лесно така .
Ако момичето е хубава и умна.. не е само за бройкатаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
всичко с времето си ....
ии бройката не е важна ; )
To the world you may be just somebody, but to somebody you may just be the world.<3
Съдейки по броя на емотиконките, авторката е на не повече от 13, а с изречението "досега съм имала твърде малко гаджета - 4", изби рибата, както и предположенията, че има кой знае колко мозък в малката си главица, който използва за нещо различно, освен за задоволяване на първичните си нужди.Първоначално написано от valdesbg
Първоначално написано от mArMaLaDkA
+1
To the world you may be just somebody, but to somebody you may just be the world.<3
Ми ти ,ако не заговаряш никой няма как да стане тая работа.. една приятелка например преди около 4-5 дни от лигавщина се запозна с едно момче и вече ходят (прибързват според мен,ама все едно)
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Направи 100 връзки и искай сериозна. Никой не обича бройкаджиите.. и ако търсиш сериозна връзка, не очаквай това да значи 4-5 месеца... май ти е рано още и според мен бъркаш симпатията с истинската любов, ама то на тези години малко абстрактно звучи. Тъй де - порасни малко и тогава търси сериозна връзка.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Не е важна бройката,а доколко силни са били връзките ти.Например,може да си била с един,но той да ти е дал много повече,отколкото могат 10.
Растът по дърветата![]()
Темата е безмислена..
Глезанкее.. сега обръщай повече внимание на куклите, рано ти е още за гадже душицо, има време за всичко : }![]()
I want to be remembered as the girl who always smiles
Само 4 и това ти е проблем?? Божеее...Осъзнаваш ли колко малоумна тема си написала ?Както казаха преди мен : '' Растат по дърветата ! '' ходи и си набери малко .
![]()
Ти направо ме изумяваш вместо да си гледаш учението и забавлението за приятели ти за какво мислиш.По шокиращото е че си сменила 4 момчета и мислиш че не е нищо особено.Вземи се стегни има по-важни неща от мъжете и това което изва в последствие.Не се опитвай да бъедеш "модерна"като твнои приятели и познати.На тази крехка връзраст да и имала толкова много връзки е просто шокиращо.И какво имаш предвид сериозна връзка.Като съдя по твоето изказване сериозна връзка за теб е 5-6 месеца и с какво свързваш готино гадже.Извинявай ама те още не си готова да се обвързваш сериозно или несиорозно ти още не си наясно с себе си и не знаеш какво искаш .Ти си бройказжийка ,а никой не обича такива хора.Внимавай много в това отношение защото можеш да забиеш някой готин на външени вид тно да се окаже пълна отрепка ,а някой който има наистина чувства към теб но не е популярен и не е натракатн или красив да го игнориаш и да го отблъскваш.И друго е че на тези годи малко е странно да говориш за сериозна връзка поне почакай 2-3 години че да търсиш момчето за теб,а засега зарежи тзи глупости и се кончентривай въхху по-важнитете неща от живота.
Май много държиш на бройката .. И какво наистина разбираш под "свестни гаджета" .. Всички са си момчета .. според мен искаш да навъртиш броката то 10-12 че тогава да си сред популярните момичета .. всички да те знаят и да изхабиш момчетата на града![]()
Е незнам съжелявам не мога да ти помогна .. па ти дано успееш да си намериш Свясно гадже .. може под някой камък да се е скрил пък кой знае утре случайно може да се запоознаеш с Него .. Айде успех в търсенето![]()
Само 4... е и? Аз пък съм имала 3, е и?!
Бройката изобщо не е важна.
Порасни и тогава ще си намериш ;]]
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Аз та искам!Ай да ходим и после да се оженим и да имаме много деца и най малко 50 години брак
:P
^![]()
![]()
ПТ :
Ти за бройката ли си или какво? Т`ва колко гаджета си имала няма абсолютно никакво значение ! Може и едно да си имала ,ама важното е да е било истинско.![]()
Струва ми се, че си лигла, която не знае какво иска. "да си намерИМ" ?! Кои ние? Те момчетата не падат от небето. И никой тук не може да ти каже КАК можеш да си намериш свестно гадже. Плюс това 4 не са малко ако си от 13-14-15-16ти калибър. Виж ако си на 28 (съмнявам се, съдейки по стила ти на писане) 4 може би е малко. Въпреки че зависи от нагласата ти, мирогледа ти и донякъде външния ти вид.
Те сега всички това гледат.. ти викаш ' донякъде 'Първоначално написано от AceXe
![]()