- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подаръче :?
Ще дадете ли някоя идея,какво мога да купя на приятелката си,тя утре се прибира от друга държава и искам да и подаря нещо,а имаше и рожден ден,който не можахме да празнуваме.Разполагам с 30-40 лева...не мисля,че за толкова пари може да и купя кой знае какво,но все има неща и всичко което и дам ще от сърце.Надявам се да помогнете.И мерси на всички,който ще предложат по нещо.Момичета пишете и вие,ще е полезно![]()
Love! And may God bless you all !!
можеш да и купиш хубава сребърна гривничка с камъчета или нещо от сорта![]()
Може би нещо, което ще й напомня за теб или за вас![]()
Можеш да и' земеш герданче със сърчице.Сребърни и двете.
М на мен приятеля ми ми подари сребърна гривна с едно сърце като висулка... на мен много ми харесва и знам, че е от сърце.
Може да и подариш нещо подобно или нещо гравирано примерно... предполагам не ви е съвсем, съвсем прясна връзката![]()
Не не е :} Мерси за идеите :P И другите да коментират а аз от всичкото ще видя какво да избера..Мерси пак на всички,това с Дигиталната Фоторамка не е лошо
![]()
Една приятелка скоро подари на гаджето си компас. Е беше поради друга причина, но ще е много мило с една картичка, на която да пише нещо от сорта на "За да можеш винаги да ме намериш" нещо в такъв смисъл, ще е добре ако си го измислиш по-поетично...
Едит: Ти хубаво си казал, че е била в чужбина, ама там учи и живее или е била просто на почивка? Защото ако е второто, идеята не е подходяща...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
+1Първоначално написано от shakazula
Това с компаса ми хареса![]()
Който се смее над белега , не познава какво е рана .
Вече живее за жалост... :}
Фоторамките започват от около 70лв. нагоре.И, разбира се, най-евтините няма да са толкова хубави.
По-добре е бижу, както казаха преди мен гривна.Според мен с камъчета е по-хубаво, отколкото с висулка, защото висулката повече ще се закача и пречиА и камъчетата са по-нежни
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Дилдо о,О
Едит: Хрумна ми по-добра идея. Не е необходимо подаръкът ти да е материален.Можеш да я заведеш някъде,да я изненадаш с нещо приятно,забавно.Можеш да и подариш един страхотен ден с любимия човек ( не говоря за кафе или кино ,или просто разходка нещо по-нестандартно).Бъди креативен![]()
--------------------------------------------------------
1 кашон Lucky Girl