.
Отговор в тема
Страница 8 от 22 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 526
    Ееее , няма ли някой в St.Gallen , Swiss ? На възраст между 14 -17 ( на 15 съм)

В Белгия бях 5 години а сега в Косово за 1на ,но скоро ще се местя или в Естония или в Шфеция а може и Дания :P имах-планове да се прибера ама няма да стане тая май :S

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Къде в Швеция :Д звънни ако кацнеш в Стокхолм

В Германия, Франкфурт на майната си
    Нямам проблеми с езика, свикнах вече за толкова време

Аз уча във Франция и там прекарвам повечето от времето си. Там е чудесно и образованието е на ниво! От време на време се връщам в България. Обикновено е, когато имам ваканции, но не се връщам всеки път, когато имам ваканция, тъй като няма много неща, които да ме задържат в България.

Във Америка съм щата Сейнт Луис Мисури имигрирах 2010 година и сам много доволен от заплатата си и от начина на живот много е красиво там особено в щата Мисури. Бил сам и в Ню Йорк и там също е много красиво навсякаде реклами с големи плоски монитори много е красиво имам апартамент там както и къща в Сейнт Луис ако има българи там да пишат!

Цитирай Първоначално написано от amk933 Виж мнението
    Щатите...
    В окото на урагана Санди...
    И аз така мани мани ..

Аз пък съм в България

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Берлин, Германия.
    Езика не го знам за сега..

Много хора в тая Германия

Цитирай Първоначално написано от alexilaiho Виж мнението
    Чикаго,САЩ (Brainerd,Washington Heights). Живея тук 11 година вече, но въпреки това ми е адски мъчно за България и приятелите ми там. На 9700км от родината, прибирането е по-сложно и най-вече,скъпо. Не съм се прибирал от 2010, но тази година най-сетне ще се прибера лятото !! С езика не съм имал проблем, както знаете е англо-говоряща страна. Иначе, не помня как съм се интегрирал понеже си беше отдавна (на 19 съм). Уча в българско училище, "John Atanasoff Bulgarian Language School", учи се интензивен български,средно около 10 часа седмично. Отделя се особенно внимание на Българската история и география. В училището сме 450 българи и има три американски паралелки. Града е красив,огромен и повечето квартали са бъкани с богаташи,но всъщност положението е в пъти по-различно от това което гледате по филмите.. Приятните къщички,зелените ливадки,лъскавите автомобили паркирани отпред и огромните басейни (The American dream) са факт, но само в предградията на града, където къщите са предимно на звезди като Oprah Winfrey,Jake Gyllenhaal,Will Smith,Wiz Khalifa,Mike Clifford,Jessica Friedman,Brad Pitt и дори Steve Jobes.Града е дом на 10,000,000 човека и 2млн. автомобила. Въздуха е пълен с вредни емисии, но на върха на всяка сграда има абсорбатор който пречиства въздуха.Всеки един жител на Чикаго е задължен след навървашне на 18г, да засади дърво !! И това се прави с цел,подобряване качеството на въздуха Надявам се това,което ви разказах да ви е било интересно и стискайте палци това лято да се прибера в красивата ни и уникална БЪЛГАРИЯ !! Хора,пишете на кирилица <3
    Ти вярваш ли си въобще?

Deutschland,München

от август 2012 в едно село в испанската област Гипузкоа (не знам как се пише на български), уча и живея там, но сега съм си в София за 2 месеца...езика го проговорих за около месец и нещо и сега се осъвършенствам... хората в началото са леко дръпнати, но след като ги опознаеш се отпускат.. не че не ми харесва, напротив.. но все пак БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Супер фен
    София, Бояна и ми се по - добре от вас

Krisy.Georgieva
    Guest
    Във Испания-Барселона тук сам вече 11 години.

Голям фен Аватара на shusha
    Човек да се депресира от вас :d
    От нашата мила родина съм...

Аз съм в Испания (Валенсия), живея тук от 8г. и говоря каталунски и испански.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от ThEKiNgG Виж мнението
    София, Бояна и ми се по - добре от вас
    Коя част на Бояна по-точно?

Аз живея в Австрия от 3 години.Не говоря перфектно немски,но пиша почти без грешка.
    Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!

в българия съм, иначе съм роден в Румъния

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Нойшвабенланд
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от Nicksey Виж мнението
    Аз уча във Франция и там прекарвам повечето от времето си. Там е чудесно и образованието е на ниво! От време на време се връщам в България. Обикновено е, когато имам ваканции, но не се връщам всеки път, когато имам ваканция, тъй като няма много неща, които да ме задържат в България.
    Къде си? Аз ще почвам да издирвам българи около мен.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Deutschland,München
    научи ме на немски хихи

avantata
    Guest
    London 4 години живот си живея. Английски за 1 год. от 0-та до приемливо, за 2 год. супер.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си