- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- В коя държава сте ?
Последно редактирано от Alchemist : 11-01-2012 на 00:14
"An intelligent person does not need the promise of heaven to see the merit in good deeds."
Follow me @Une vie d'excellence
Щатите...
В окото на урагана Санди...![]()
Чехия, близо до Прага в малко градче. Езика - труден. Държавата - с висок стандарт на живот, но общо взето хората студени. И наи лошото за една година не завързах никакви приятелства със чехи... а българите тук са доста лицемерни и подли. Кофти тръпка. Иначе като цяло тук е доста по-поддържано и чисто от колкото в БГ. В интерес на истината не ми харесва много, много, но засега нямам друг избор. Може би в бъдеще бих сменила местонахождението си, ако имам възможност.
Последно редактирано от Al3ksandra : 11-13-2012 на 14:09
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Франция,Лазурния бряг ^^ езика го научих в България,не мога да кажа,че го владея перфектно,но общувам свободно.Никога не ми е бил труден за учене,но ще ми трябва още време да го усъвършенствам![]()
Швеция - Стокхолм![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Англия,близо до Лондон.От 7 месеца..езика не знам много добре,в училище ми е много трудно с компанията и уроците.Особено сега като ми предстоят изпити за колеж и не знам как ще ги издържа!
Германия , Хам.Горе долу става , нищо особено.От година и половина.Когато си в съответната държава и имаш желание езика можеш да го научиш 1година (перфектно и с документи ще можеш да се оправяш) аз лично го знам , но не на такова ниво , че да се занимавам с документи и административни неща !!
П.П : Бих се върнал във България (просто много ми липсва всичко) !!
Еми аз живея в Англия/ Лондон :Д
От вече една година езика ебиго не ми тряя и без него се оправям :Д Иначе го знам г/д като за шамари :Д тука не ми уйдисва много много ама кво да се прай такъв е живота :Д
И аз да си кажа. В Австрия съм, вече почти 3та година, езика не го знам перфектно, но на доста добро ниво. По немски имам главно 5 и 4 ( по бг система ). Първата година ми беше мн трудно, мразех всичко и всички, но сега вече е по-добре.
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Хамбург, Германия, от 5 месеца
езика го уча от половин година, интензивно преди да дойда, не го знам супер добре, но се оправям без проблеми
жалко, че е само за една година..
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Аз съм осми месец в Германия.. По-точно в Мюнхен. На мен лично езика ми е много лесен. Учила съм италиански, руски и английски в училище, корейски и японски на свободна практикаОт всички изброени - немския и корейския са най-лесни..
Ако има някой от Мюнхен - да пише на лично ако иска..
П.П. Аз съм на почти 15..![]()
Ееее , няма ли някой в St.Gallen , Swiss ? На възраст между 14 -17 ( на 15 съм)
В Белгия бях 5 години а сега в Косово за 1на ,но скоро ще се местя или в Естония или в Шфеция а може и Дания :P имах-планове да се прибера ама няма да стане тая май :S
Къде в Швеция :Д звънни ако кацнеш в Стокхолм
В Германия, Франкфурт на майната си
Нямам проблеми с езика, свикнах вече за толкова време![]()
Аз уча във Франция и там прекарвам повечето от времето си. Там е чудесно и образованието е на ниво! От време на време се връщам в България. Обикновено е, когато имам ваканции, но не се връщам всеки път, когато имам ваканция, тъй като няма много неща, които да ме задържат в България.
Берлин, Германия.
Езика не го знам за сега..