Англия, Лондон. Толкова се радвам че се преместих, нямате си никаква представа. Вече три години съм тук и си обичам мястото. Ходя си на КомикКон всеки Май и Октомври, и т.н. Смятам да отида на Pride Parade това лято ако навия някой да дойде с мен. Хич не ми харесваше в България. Само дето всички ме питат дали съм от Америка??
Харесва ми колко многокултърно е мястото, толкова много хора от навсякъде. Училището ми не е в най-добрият район и е католическо, но почти всички или са от извън Англия или родителите им са.
Малко ме страх да се върна за лятото защото косата ми беше страшно дълга, почти до кръста и сега е невороятно къса :Х
В такъв голям град съм, но много рядко съм видял Българи. Толкова ми е странно всеки път.
Първият път беше когато имахме нещо в училище и идвахме по-късно. Пред мен 3 момийета в двойна седалка. И на булгарски почнаха и аз само :О Накратко, най-интересното нещо което чух от тях беше "Като бях малка пеех на птичките като Пепеляшка да ми мият гърба". Нямам коментар.
Единствените неща които наистина ми липсват е най-добрата ми приятелка (говорим си по скайп и се видяхме миналото лято) и баницата. Така ми се яде баница :0