.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 526

Hybrid View

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от statistic Виж мнението
    В англия, но тук вече не става за живеене. Преди правх по 5-6000 на месец, а сега едвам стигам 1000.... не си заслужава
    Доста рязка промяна, как стана това ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Доста рязка промяна, как стана това ?
    ами... явно поради големия наплив от хора които идват в англия и пазара се подби.... преди една къща с 5 спални в гринуич струваше около 1500 лири на месец само наема.. а сега на същото място струва от 3000 нагоре. Друга разлика е че преди години професионален бояджия вземаше надник от 120-150 паунда на ден (след такси), а сега в най-добрия случей взема 100 (преди такси) тоест реално около 80. Да не говорин че градския транспорт нарастна като цена 3но горе долу, та за това говоря че вече не си заслужава да се подложиш на подобен стрес да отидеш в друга страна с надеждата че там ще е по добре. Не се заблуждавайте!

П.С. ако евентуално сте в чужбина и си търсите работа ПРЕПОРЪЧВАМ да НЕ работите за БЪЛГАРИ - понеже ще ви вържат тенекия на 99%

Успех на всички, аз вече съм си в страната и не смятам да напускам пак!

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от statistic Виж мнението
    ами... явно поради големия наплив от хора които идват в англия и пазара се подби.... преди една къща с 5 спални в гринуич струваше около 1500 лири на месец само наема.. а сега на същото място струва от 3000 нагоре. Друга разлика е че преди години професионален бояджия вземаше надник от 120-150 паунда на ден (след такси), а сега в най-добрия случей взема 100 (преди такси) тоест реално около 80. Да не говорин че градския транспорт нарастна като цена 3но горе долу, та за това говоря че вече не си заслужава да се подложиш на подобен стрес да отидеш в друга страна с надеждата че там ще е по добре. Не се заблуждавайте!

П.С. ако евентуално сте в чужбина и си търсите работа ПРЕПОРЪЧВАМ да НЕ работите за БЪЛГАРИ - понеже ще ви вържат тенекия на 99%

Успех на всички, аз вече съм си в страната и не смятам да напускам пак!
    Mхм, тогава да успееш, да се развиеш в страна.

Поздрави !
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си