.
Резултати от 1 до 25 от общо 526

Threaded View

Повече от фен Аватара на michaelis
    Цитирай Първоначално написано от stalker681 Виж мнението
    Пич аз ще се бия за Аллах тези ваши легионери нанесоха обида на божествената ни персона (Аллах) Аз от утре ще се бия за най-благородната кауза да превземем света.
    А за Идил и Ал Нусра мога да кажа само хубави неща.
    Говорил съм със техни хора и се отнесоха много добре със мен обещаха ми много хубави неща който вие не сте във състояние да ги изпълните.
    Гледай сега ще се опитам да ти го обясня малко по-простичко. Така сега от създаването на петродолара през 1970г. САЩ се договарят със С. Арабия следното : Вие ще продавате вашия нефт само в долари и няма да имате никога проблем с Израел! Но има и още едни условия : Вие с вашите нефтодолари няма да купувате нищо (земя, фабрики и т.н.) в западния свят и ще ползвате само наши банки и когато поискаме салафити, уахабисти, бойци вие ще ни ги доставяте и ще ги финансирате! Това е от Х. Кисинджър.
    Така Християнството и Исляма са горе долу едни и същи в основата си и то няма как да бъде друго яче !!! Тези глупаци, които са ти наговорили разни идиотщини и обещания за Аллах и т.н. на тях им се плаща да зарибяват такива като теб да отиват да се стрелят за да може да изпълнят поръчките на шефовете си които ги финансират. Да пращаш някой на война и да му говориш глупости е грях както в Исляма така и в Християнството. Ти трябва да разбереш, че там в Сирия не става въпрос за никакъв Аллах или каквото и да било друго божествено нещо, а става въпрос за проект на С.Арабия, Катар, Кувейт и ОАЕ които искат да продават газ на Европа и този газопровод да мине през Сирия. Господин Асад, който е съюзник на Русия и Иран не подкрепят този газопровод да се строи през Сирийска територия. Следователно както писах по-горе Саудитска Камилария праща обучени духовни идиоти, легионери които да трепят хора за пари и също да привлекат млади хора (като теб) за кауза, която е уж в името на Аллаха, но в действителност е в името на парите и петрола !!!

Ти отиваш да правиш тоя тиквеник още по-богат и други банкери от САЩ, Русия, Англия, и т.н.

https://2.bp.blogspot.com/-fuOM1o_Df...B2016%2B01.jpg

пак ти повтарям заебавай ги тея идиоти какво ти дрънкат там и се връщай от където си има много по-хубави неща в живота от колкото да мреш за тоя дет клати гората и празни обещания. Същото беше в Ирак, Афганистан, Либия, Мали, Судан и къде ли не където ползват същите методи, погледни пак и помисли !!!
    Последно редактирано от michaelis : 11-22-2016 на 08:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си