.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Искаше ми се да осъзнавам какво имам, когато беше мой/я.

Случвало ли ви се е ? Да осъзнаете какво сте имали, чак когато го изгубите и съжалявате ли за това? И ако можехте да върнете времето назад как бихте променили нещата...

П.П. съжалявам предварително ако има подобна тема.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Каквото и да е станало, опитай се да продължиш напред. Спомените носят само болка, затова не поглеждай назад.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен
    Град
    София
    На всеки се е случвало. Както има една приказка - " Това, което имаше бе обикновено, загуби го и то стана ценно .. "
    Искам да дам "Refresh" на ума си ..
    Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
    Да използвам "Undo" за всички мои грешки
    и да дам "Save" на всички незабравими спомени.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    За съжаление, хората сме си такива. За това е хубаво да се стараем да оценяваме нещата ДОКАТО ги имаме, защото идва момент, в който вече е прекалено късно да мислим "какво бихме направили, ако можеше да върнем времето". Времето не се връща.

Да, случи ми се един път... Дълго мислех колко мноого неща бих променила, ако можех да върна времето назад, но осъзнах, че това няма как да стане и живея в настоящето... Без това, което изгубих.. Няма шанс да го върна.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Всеки човек е съжалявал, усмихни се и продължи , както имаше една приказка, "Не трябва да си тъжен, че е свършило, а щастлив, че се е случило ! "

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Съжалявам за едно такова нещо... той ми беше толкова добър приятел, а аз не го осъзнавах. ;x Чак след като спряхме всякакви контакти осъзнах колко много ще ми липсва.
    Но животът продължава... може и да се сдобрим.. някой ден (:
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    На всеки се е случвало, особено във връзките. Ще ти трябва време да се поотърсиш от тея мисли, старай се да си уплътняваш времето с други неща, които да те разсейват.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Имах много добър приятел , имах му огромно доверие и го оценявах такъв какъвто е.Именно заради това мое доверие , той спря изведнъж и неочаквано всякакъв контакт с мен.Няма за какво да съжалявам в случая.А иначе до сега не ми се е случвало нещо, което си е заслужавало да остане недооценено така или иначе.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

естествено че на всеки му се е случвало, аз още съжелявам но вече минало заминало

Мега фен
    Да!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    винаги съм искала да променя миналото,но сега мисля,че,каквото е станало е трябвало да стане
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на spopi
    Да за което много съжалявам. Но научих нещо. Мисля че няма да намеря такъв човек но живота продължава.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да и много съжалявам,че съм била толкова глупава.Но вече е късно да съжалявам,затова продължавам напред и това е.

Град
    In the middle of Nowhere
    Не..Щом е станало,знчи така е трябвало да бъде...До сега не съм губила нищо.
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Ами... не точно. По-скоро съм съжалявала, че не мога да отделя достатъчно време за хората, които обичам, някой път, от чист мързел.

Супер фен
    Мда. Имах един пирятел,който много ме обичаше или поне така твърдеше. С бившата му бяха заедно доста време и не бяха спряли да поддържат контакт. Ревнувах. Подхвърлих му, че ако продължава така ще се разделим, а той отговори "щом ми нямаш доверие още сега се разделяме" .. Съжалявах за тези мои думи, борих се, за да си го върна,но не успях. СЕга сме приятели

Мега фен
    Град
    <3
    Не. Знам какво имам до себе си и го оценявам докато го имам. Никога не съм се сърдила и не съм се карала и нямам желания да го правя каквото и да става. Просто не искам после да съжалявам че съм си губила времето в това да се цупя и ядосвам за маловажни неща,които минават...вместо да обичам <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Добре казано. Дай Боже повечето момичета (че и жени) да го осъзнаят.

Да случвало ми се е.Както казват оценяваш някого тогава когато наистина го загубиш.Съжелявам за тази огромноа грешка която напарвих която ми костваше много и знам че такъв като него надали ще намеря,но се опитвам да продължа на пред и да си живея живот колкото и трудно да ми е все пак живота си продължава и няма как за съжаление да върна времето назад за да оправя тази моя грешка,защото това е невъжможно.

На всеки се е случвало Поне след това осъзнаваш, че трябва да цениш това, което имаш

Едно от качествата си което харесвам най-много,е точно това че оценявам нещата преди да съм ги загубила.Успях да го постигна точно след едно такова изживяване и след него реших да оценявам и най-малките неща.Както се казва "Всяко зло за добро"
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    In Love ;]]
    За това,когато човек има някой до себе си,трябва да си зададе въпроса "Как ще се почувствам,ако той/тя изчезне от живота ми?"

Не ми се е случвало, не искам и да ми се случи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си