някой може ли да разбива пароли?! Някой ми е разбил паролата в фейсбук и сега не мога да си вляза в профиламоля ви ако някой може да пише !!
Втори профил не можеш ли да си направиш ?
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Мога,но не искам да си правя нов в този имам толкова много неща и не искам да ги губя![]()
Само едно нещоПървоначално написано от mimssss
Вече си го загубил![]()
Always wanna play but never wanna loose
За жалост е вярно.Първоначално написано от vankovvv
Защо тогава не поискаш нова парола ?
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Пробвай със Забравена парола и се надявай този дето ти е разбил facebook-a да е забравил да смени e-mail-a ти. Успех![]()
http://www.youtube.com/watch?v=HOy-naFqT7A
"I live my life a quarter mile at a time, nothing else matters, for those ten seconds or less.... I'm free"
Някой май ти е вдигнал мерника
Сигурен ли си че не си пишеш паролата на кирилица пък тя да е на латиница![]()
Always wanna play but never wanna loose
Така е, като ползвате еднакви пароли за всичко! Сега си направи нова поща с парола, която ще ползваш само за пощата (без телефонни номера, ЕГН-та, имена на домашни любимци, родители, братя и сестри, гаджета и така на татък) нещо по-сложно ако може например tEEnpr0bl3m
Не мисля,че някой изобщо от този форум и да не казвам страна е достатъчно способен да стигне до таблиците на Фейсбук-а и да РАЗБИЕ паролата - това се хеширани пароли и дори да вземеш хеша ще трябва да я декодирваш,а шанса ако е някаква лесна - голям.Първоначално написано от mimssss
Другото,което е както каза предишния потребител vapcarov като ползвате пароли,които са имената ви,емайла ви,брат сестра,рожденни дни и т.н. - ядете го много.Друг е въпроса вече,ако сте сядали някъде на чужд компютър и там са ви взели паролата с keylogger.
![]()
Мм в голяма грешка си относно начина за разбиване. Да и така става. Само, че това е начин който никой не използва. За да стигнеш до хеша, трябва да хакнеш целия фейсбук (сървъри-мървари със защити правени точно от такива дето хакватПървоначално написано от Gnom
), което само по себе си е ...да речем доста трудоемко. Начина за хакване е далеч по елементарен който използват редовите хакерчовци
Просто трябва да се поблъскат да вземат root права за мрежата ти и си гг от всякъде. А колко елементарно се постига това, ако отсрещните субекти са от типа "цъкай ферми у фейсбуки" не е истина. Другия начин е, ако вътрешен човек. Демек просто казано някой с административен достъп до LAN мрежата ти примерно. Нали се сещаш, че всички данни минават от там
Вярно, че са кодирани, но всеки достатъчно кадърен администратор може да ги разкодира
Иначе най-елементарния начин. Пращаш пик със скрит кейлогер в него. Такива програмки бол. Даже имам такава дет антивирусите не, я броят за вирусПращат ти пика, отваряш и честиткa
Помня навремето как се забавлявахме с едно Beast-че... тогава просто ебаваш майки![]()
Кхм описах просто самото РАЗБИВАНЕ на парола,защото аз това разбирам - хеш кода,бреак иначе ми е пределно ясно,че шепа хора са способни на атака kъм сайт като фейсбук.Ако говорим обаче за краденето на самата парола на някой потребител - ей това вече...МНОГО варианти,както и които си описал.Първоначално написано от GregoryHouse
Пределно ясно ми е как стават нещата със самото хакване - занимавал съм се с такива неща и честно казано само и единствено неприятности си навличаш и все пак е забавно после да слушаш как някой ти описва проблема си - "някой май ми е откраднал паролата,ползвам една и съща..."![]()
"ращаш пик със скрит кейлогер в него" - навеждаш ми някакви спомени...![]()
A като ме удари на скука съм способен на големи простотий просто за фънаПроблеми не съм имал. Все пак да правиш мизерийки е едно, а да правиш мизерийки без да имат и представа как е станало и кой го е направил (което е и идеята главно, и интересното) - съвсем друго
![]()
Btw eдно приятелче, беше написало една мн луда програмка за декодване. Тва пароли от по 20 символа ги ядеше за норматив![]()
Прост начин, да се предпазите от крадене на пасове - стабилен антивирус+мозък и всичко е 6.Аз примерно даже и от фрндс като ми пратят нещо по скайп си го сканвам задължително
![]()