- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смелост или....
Има мн подобни теми но точно такава мисля че няма![]()
Проблема е следният,нямам смелост за 1 целувка,ако тя не посегне първа аз не смея,казвам си ще се дръпне или каквото ми дойде на акъла
просто нз... Смелост ли нямам,прекалено много ли мисля или тря си набия шамарите и да почна да действам,но всеки път когато я видя си казвам ще се драпне и това е
![]()
Ако някой е имал подобен проблем или знае как да спра да мисля за такива небивалици ще сам му МНОГО БЛАГОДАРЕН![]()
Ако те харесва няма да се дръпне..
П.П Без да пробваш няма да разбереш![]()
Ами ето какво - давай я по-смело, за тези неща много мислене не е необходимо, то само пречи. Когато моментът настъпи просто се усеща, не са нужни нито думи, нито много чудене. Не мисли за това "Какво ще последва?" или "Тя как ще реагира?", отдай се на момента. А ако наистина не можеш, то може би просто още ти е рано за тези работи ;д
I want to be remembered as the girl who always smiles
Ами целуни я в крайна сметка нищо не губиш....ако те харесва няма да се драпне...Така че давай смело на пред
![]()
Мислите рефлектират на реалността. Ако мислиш, че ще се дръпне - ще се дръпне, ако ли не.. шансовете да не го направи се увеличават наистина много.
Temet Nosce
벨야카
Мерси на всички,и все пак чакам още мненияПървоначално написано от umri
![]()
и специално това ми хареса много![]()
К'во чакаш действай докато можеш ако не иска ще го преживееш споко. Се някоя ще ти са търже.![]()
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
Какво му мислиш токлова..,ми ако се дръпне ще се дръпне ако не се.. кефи се...я давай по-смело..
Ае с здраве и успех..
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore