- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любовен проблем
Привет, съфорумници
От известно време имам проблем с любовта(2 години). Скоро навършвам 17г. Така, нека да започваме с моята история.
Всичко започна преди 2 години и половина, когато се запознах с една момиче в една игра(CS 1.6). Имах известен сървър и бях главен администратор. Естествено, тогава бях още идиот и възползвах от правата си. Следях я постоянно, с кой си пише, какво пише, личните съобщения. Бях вманиачен "Да си намеря приятелка". И ето че след известно време успях да я сваля, но не бях себе си. Тя беше наистина човек, на когото можех да споделя каквото и да е, разбираше ме, но разстоянието ни делеше един от друг(аз съм от Бургас а тя е от Пловдив). Но имаше и възрастова разлика - аз бях на 15, а тя на 19. И естествено най-голямата грешка, която направих е беше да я отхвърля. Тя наистина се беше влюбила в мен, но ми трябваше една година, за да разбера, че може би това беше момичето, за което винаги съм мечтал. Е може би в момента ми се връща, че я отхвърлих...
//
Това беше първата част от историята ми, която ме мъчеше доста време, но я преодолях...
Нека преминем по-нататък.
//
...Любов №1...
... За първи път се влюбих, така силно, чисто и безкористно в приятелката на най-добрия си приятел. Дълго време чаках да скъсат, защото го познавам прекалено добре. Той е леко простакхахах. Но както и да е. Чаках, чаках, чаках и ето че скъсаха. Известно време бяха разделени, но се събраха и след седмица скъсаха. (Може да ви звучи смешно, но си е истина
). Опитах се да я опозная, и ето че успях. Отне ми 6 месеца да я опозная и да знам как мисли и как би постъпила. Дълго време се депресирах в училище. Заставах в един ъгъл и слушах любовни балади. Бях наистина много зле. Премине депресията. Беше наистина трудно и болезнено.
Един ден, моят най-добър приятел я попита какво мисли за мен. За съжаление, получих отговора, който не исках да получа. "Чувства те само като приятел". Също `и каза че я харесвам. Но това нещо не промени. Проблемът при мен беше, че трудно ми беше да призная на някого, какво чувствам към него. Минаха два месеца, докато се реша да призная. И ето че една вечер `и признах. На сутринта ми беше писала че иска да говорим, но беше заминала на екскурзия в Испания. Като се върна я попитах какво искаше да ми каже и проведохме диалог. Беше нещо такова:
АЗ: -Здравей, как сиПомня, че искаше да ми кажеш нещо преди да заминеш.
ТЯ: -Хмм, не си спомням. За какво става дума
АЗ: -Ами написах ти нещо наистина важно за мен
ТЯ: -Ааа да. Еми относно това искам да ти кажа че те чувствам само като много добър приятел, може би един от най-добрите ми, но нищо повече.
АЗ: -Знам какво чувстваш към мен, просто исках да ти призная какво чувствам към теб..
Дълго време я игнорирах и разговарях все по-малко и по-малко с нея, за да я забравя. Но това беше невъзможно, докато не срещнах Любов №2.
...Любов №2...
...Това беше второто ми влюбване. Запознах се с нея в едно звукозаписно студио. Беше приятелка на М.К., който е китарист и до ден днешен свирим заедно в група. Тогава имах и още една група с Г.П. Тогава ни трябваше вокалистка и съответно предложих на З.Х. (любов №2) да ни стане. Опитахме, но не се получи с нея. И ето че стана нещо. Г.П. и З.Х. станаха 'гаджета'. Чаках известно време, около 2 седмици и скъсаха. Съответно за мен това беше "зелена светлина". Почнах да я опознавам все по-добре и по-добре. Но една вечер промени коренно живота ми - 9 Април. Тогава направих купон. Уверих се че всеки, който каня си има приятел или приятелка и съответно поканих З.Х. Това беше нощта, в която щях да кажа какво чувствам към нея. И няма как всичко се обърка... Най-добрия ми приятел си намери приятелка един ден преди купона и УЖ тръгнаха. Но какво се получи? През цялото време на купона сваляше З.Х. И като дойде време тя да си тръгва той предложи да я изпрати и така стана. На следващия ден тръгнаха... Няколко дни бях развалина. Нямате си и на идея как се чувствах. Много болеше... Естествено познавах я прекалено добре както и "моят най-добър приятел, който си имаше приятелка, но тръгна с друга" и си знаех че ще скъсат много бързо. Предположих че ще се разделят след 4 седмици, но това стана по рано - в третата седмица. Какво се получи всъщност: "приятелите ми я минаха". След това продължих да се занимавам с нея. И една вечер `и написах следното: (хронология от скайп)
Е лафихме си известно време докато ми писна вече и я питах следното:Незнам как да ти го кажа, но още от както те срещнах не съм спрял да мисля за тебе. Не те харесвам, по-дълбоко е. Това явление може би е любов от пръв поглед, или просто влюбване което не може да бъде забравено.
Какво ли харесвам в тебе ... трудно мога да ти кажа ... няма нещо което да не харесвам.
Когато съм с теб мога да говоря неща, които на никой друг не мога да кажа.
Когато съм с теб откривам много интересни неща, които никога не съм подозирал че ще направя(например като онзи ден в мола :P).
Когато съм с теб живея в съвсем различен свят, който може би показва, кой съм в действителност.
Когато съм с теб времето спира, а сърцето пулсира и място трудно си намира.
Когато съм с теб и чуя смеха ти и видя усмивката ти...
... няма как да ти обясня чувството с думи.
(hug) хайде тръгвам за даскало
[22.5.2010 г. 00:06:45] ...: Ще ти задам само един директен въпрос без да омотавам но искам да ми отговориш честно
[22.5.2010 г. 00:07:13] ...: Харесваш ли ме (поне малко)
[22.5.2010 г. 00:07:36] З.Х. : ъъъ..
[22.5.2010 г. 00:08:18] З.Х. : ne te poznavam tolkova dobre za da otgovorq..
[22.5.2010 г. 00:08:40] З.Х. : 4esno kazano ne znam mn za teb..
Е добре де, не мога да разбера следното: Тръгна с Н.А.(най-добри ми приятел), за когото не знаеше нищо, а мене дето ме познава от 5 месеца - нищо не знае. Как става тази работа, не знам... просто нямам думи колко наивни може да са момичетата... Както и да е и това го преодолях.
///
Доста време ми трябваше да забравя тези две момичета и да ги приема като приятелки. Е не успях като приятелки да ги приема. Но вече не са ми приятелки... Загубих си приятелството с тях или по-точно аз не искам да съм приятел с тях, защото трудно успях да ги забравя.
///
...Момичето, което винаги ще мразя - А.Г....
Ето че се влюбих отново. Всичко продължи сравнителтно кратко. Странното беше, че тя ми предложи. Два дни бяхме неразделни. Тя каза че ме обича. На третия ден с групата ми решихме да участваме на един фестивал- на другия край на България(във Враца - Младежки рок фестивал Враца). Казах `и: "-Ела с мен, моля те..". Тя ми отговори "-Не мога, ще те чакам да се върнеш". Правих няколко опита да я взема с мен, но бяха неуспешни. Е отидохме във Враца. Хм, градчето беше наистина страхотно. Организаторите на фестивала бяха наистина много любезни с нас. И ето че дойде нощта, в която ще свирим. Пет минути преди да излезем на сцената получих SMS: "Ne te haresvam.. ne moga taka & mislq che nqma da se polychi nishto mejdy nas." Това наистина ми дойде в повече. Наистина ме разби тотално... Е справих се на сцената по някакъв начин, колкото и да ми беше трудно.
Трябваха ми два месеца, докато се оправя.
...Момичето в което съм влюбен в момента...
Хмм, любов от пръв поглед... Гррр наистина болезнено... Харесвам я толкова много, но знам че не мога да я имам. Знам какво мисли за мен. Н.А. я пита и тя му отговори че ме чувства като приятел. Наистина не знам какво да правя. Загубих си доверието в момичетата. Не знам дали мога да `и призная. Но съм сигурен в две неща: Ако `и призная че я харесвам ще стане подобна история, като с Любов №1 и №2, а ако не `и кажа, просто не знам... това чувство просто ме убива от вътре... Боли много... Сигурен съм че ако `и кажа ще я загубя, не само като приятелка, а и ще я намразя.
Някакви идеи какво да правя? Наистина имам нужда от сериозен съвет. Не знам към кого да се обърна.
Какво да правиш ли? Трябва да отидеш при най-близкият психиатър!
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
това е, жалко. Прави к'вото ти е на сърце, само гледай да не станеш гей ;p
I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
I'm on the highway to hell.
Доста неприятна история.
Не можеш да си сигурен,че ако й признаеш ще стане същото както с предишните 2 момичета. Ако приятелството ви е важно за теб и не искаш да рискуваш да го провалиш си замълчи. Ако бях на твое място нямаше да й кажа нищо, защото по-хубаво нещо от приятелството няма.
Запознай се с нови хора, не тъпчи на едно и също място.
пп: в коя група свириш?![]()
Сбилижи се с нея и първо станете приятели после действай така като че ли като им кажеш и те бягат от теб а са мислили че сте само приятели и нищто повече.![]()
Едва ли я знаешПървоначално написано от MidnightTornado
- Black Fire
Мда,нищо не ми говори..Първоначално написано от drumforyou
Какъв стил свирите?
Hard Rock, heavy metal, power metal, blues но нека да не спамим в тематаПървоначално написано от MidnightTornado
Ако има нещо ми пиши ЛС
RUMBA RUMBA NQMA6 OPRAVIQ LUD SAMO TUPTII SE ZANIMAVA6 IZVODA OT VS TOVA KOETO VIDQH E CHE SI MAZNO EMO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I S.A IMA KOSMI
уол прочетох го цялото и ся ами залагай на сигурно пич може би ддз пробвай да сваляш дълго време някое момиче и да си сигурен че си я зарибил яко и накрая и предложи така изведнъж не става ако искаш нещо за трен избери си някоя мн срамежлива и се проай да я сваляш да усетиш зора и като успееш вече другите ще са ти лесни и ще си намериш хубаво момиче и с общи думи взимаш опит и накрая с опита взимаш момичето![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek