.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: въпросче:)

Супер фен Аватара на Me4encety

въпросче:)

amm смятам да си изсветля косата с лайка искам да попитам колко време стои пред да падне? http://prikachi.com/images.php?images/54/2586054Q.jpg ето моя снимка според вас какъв цвят ще се получи?

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Супер фен Аватара на fuckme
    на снимката не се вижда хубаво, защото косата ти е на слънце и предполагам изглежда по - светла от колкото е. колкото до лайката - то не се прави веднъж и след това да ти е светла за известно време, а просто я правиш тази отвара няколко пъти в седмицата и така винаги ще ти е светла.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Супер фен Аватара на Me4encety
    http://prikachi.com/images.php?images/135/2586135g.jpg ето дръга снимка малко е стара обаче цвета си е същия обаче ако спра до колко време ша си върна стария цвят на косата?

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

хм, ами то с лайка няма да е тоооолкова фрапантно изсветляване, така че мисля, че след като си измиеш косата ще си си пак същата .. защото ще си отмила лайката... аз не съм опитвала, защото съм си руса, но съм чела...

Голям фен Аватара на LeDa
    Ефектът ще е нулев. Няма да станеш руса от ... чай Лайката просто прави русите коси по-блестящи А твоята коса ми бие направо на черно

^ то момичето пита, дали ще се изсветли .. то че руса няма да стане, няма .. това само с химикали може да го постигне..

Няма да се изсветли изобщо, камо ли пък да става дума за падане. Лайката се използва за руси коси за блясък и подсилване на цвета - не за промяна. Особено пък твоята коса каквато е тъмна...

няма да станеш руса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си