.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Тъп и не слушаш какво ти се говори. Край.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    То че е така, така е, но по тъпо оправдание да излъже не избра ли..че скайпа се е бъгнал и ме е самоотблокирал
    Авторе, авторе... що търсиш акъл там където го няма?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    кажи от кое даскало си да дойда да и отвъртим главата майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    кажи от кое даскало си да дойда да и отвъртим главата майна
    По добре я напънем

За какво се водиш така по нея? Постоянно и се молиш, извиняваш, търсиш одобрение, излиза сякаш ако не го получиш не можеш... никоя жена не би харесала подобно поведение, ако ще да си най-готиния на света.
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Малка,лъжлива,неориентиран а,лигава кучка.Това е определението ми за момичето,което харесваш.Точка.Дори нямам желание да ти дам съвет как да я спечелиш,не искам да съм от виновните за нещастието ти.Открий момичето,което ще те оцени и заобича зареди теб и точно зареди желанието си да показваш чувствата си и да не се правиш на неебателен,какъвто явно не си.Тази порода очевидно не е за теб!Успех!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Сам си си отговорил на всички въпроси - покажи й на една жена, че я харесваш и е важна за теб и й гледай сеира след това... За съжаление всичките до някаква степен сме такива, колкото и да го отричаме. Аз с ръка на сърцето си признавам, че и на мен някой да ми се кланя в краката и да ми сваля звезди, и аз ще почна да си го въртя както искам поради простата причина, че вече ще ми е безинтересен и няма да имам никакъв респект към него И твоето момиче е по същия начин, още повече, че тя е и малка и тва допълнително обеснява държанието й...
    Ти си вече голямо момче (да не кажа и мъж) - не те ли е малко срам от себе си, че тичаш то задника на някаква неориентирана лигла, дето все още не знае *** й ли се, пикае ли й се? Нямаш ли малко самочувствие и достойнство? Я вземи се стегни! Какво й падаш в краката на тая кифличка? Да не би случайно да е някоя богиня или последното момиче на света? Жал ми е за такива момчета - свестни и добри, обаче почти никога не попадат на подходящи момичета, които да ги ценят и уважават.
    Спри да й пишеш и изобщо спри всякакъв контакт с нея. Нека ти харесва ако ще и 5000 неща и снимки във фейса, нека те блокирва и отблокирва ако ще и 20 000 пъти - да не ти пука ! Покажи й безраличие и ще видиш колко бързо ще си промени отношението като види, че остава без вниманието ти.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TheKing6
    Знаеш ли колко е трудно, като почти нон стоп мисля за нея..
    Всички сме били влюбени и знаем. Ако се опиташ можеш да я забравиш

П.П. Ако имаш поне малко достойнство - спри докато е време. Не й позволявай да те унижава повече. Не я моли, не тичай след нея. Спри всякакъв котнакт.

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Сам си си отговорил на всички въпроси - покажи й на една жена, че я харесваш и е важна за теб и й гледай сеира след това... За съжаление всичките до някаква степен сме такива, колкото и да го отричаме. Аз с ръка на сърцето си признавам, че и на мен някой да ми се кланя в краката и да ми сваля звезди, и аз ще почна да си го въртя както искам поради простата причина, че вече ще ми е безинтересен и няма да имам никакъв респект към него И твоето момиче е по същия начин, още повече, че тя е и малка и тва допълнително обеснява държанието й...
    Ти си вече голямо момче (да не кажа и мъж) - не те ли е малко срам от себе си, че тичаш то задника на някаква неориентирана лигла, дето все още не знае *** й ли се, пикае ли й се? Нямаш ли малко самочувствие и достойнство? Я вземи се стегни! Какво й падаш в краката на тая кифличка? Да не би случайно да е някоя богиня или последното момиче на света? Жал ми е за такива момчета - свестни и добри, обаче почти никога не попадат на подходящи момичета, които да ги ценят и уважават.
    Спри да й пишеш и изобщо спри всякакъв контакт с нея. Нека ти харесва ако ще и 5000 неща и снимки във фейса, нека те блокирва и отблокирва ако ще и 20 000 пъти - да не ти пука ! Покажи й безраличие и ще видиш колко бързо ще си промени отношението като види, че остава без вниманието ти.

Мерси много, за мнението и на теб, и на всички.Адски полезно е.. а и сте прави, колко по сериозни неща свързани с момичета съм преживявал, че това ли няма..Случвало се е да рева ден и нощ и пак да не го покажа..Та сега ли няма..Що се касае до другото, последното нещо за мен е че съм свестен..И ме е яд, че става така, преди като търсех само курви и нямах този проблем, сега викам ред е на малко любов, но уви.. явно не е подходящ случая.Благодаря отново.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Ами тя е много зле..
    Ако искаш се занимавай с пубертетските и лиготии и я чакай докато се осъзнае какво иска, или си намери момиче на място, което няма да ти върти номера.
    Трагедията е пълна...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    преди като търсех само к**ви и нямах този проблем
    Еми явно е време да се върнеш към предишните си навици.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    преди като търсех само к**ви и нямах този проблем
    Еми явно е време да се върнеш към предишните си навици.
    Еми то явно п..инското е дълбоко заложено в мен... щом яко мисля за нея..Питах 1 момче от класа и дали има брат и каза, че има 1 брат, койно е 4 клас, така че тома за баткото отпада...Лъжа си е..И като са имали час в петък чу е казала да си даде скайпа да ми пише от неговия, щото ме била блокирала хаха

О боже мой!! Как по дяволите можеш да оставиш някаква пикла да те разиграва като шут?
    Осъзнай се .. ти мъж ли си или к'во ??
    Imagination baby can take you far
    Don't be afraid to come off slightly bizarre
    It can be scary baby ghostly I am...

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Иди пийни в Изгубеният и щи мине,батко
    Creative Technologie

Издържа 3 дни без да ми пише.. брейй изумен съм..

Тя издържа, но аз... все по-трудно ми е....

Излизай на някъде с приятели и изобщо няма да мислиш за нея.

ахахаха днес момичето се престраши да ми пише и ми каза, че след като я попитах още преди няколко дни "нямаше ли само по-малък брат" и ми отговори с "не, имам и по-голям", ми писа в скайп, че няма, а това бил братовчед и, който и бил, като брат И после я питах, защо никаква не пише няколко дни и ми каза, че имала мн. работа.Попитах я е във ФБ се за 1 минута можеше да ми пишеш 1 съобщение отговора и бе ОФФФФФФФФФФФФФФФ и ме блокира явно очаквайки утре 1000 сълзливи писма за извинение и да ме отблокира, но...

Проблема е в теб. К'во толкова и пишеш. Тя като ти пишеше изобщо не трябваше да и отговаряш. Ингор!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си