- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли изход..
Тъп и не слушаш какво ти се говори. Край.
Temet Nosce
벨야카
Авторе, авторе... що търсиш акъл там където го няма?То че е така, така е, но по тъпо оправдание да излъже не избра ли..че скайпа се е бъгнал и ме е самоотблокирал![]()
кажи от кое даскало си да дойда да и отвъртим главата майна![]()
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
По добре я напънемПървоначално написано от tuzaro
![]()
За какво се водиш така по нея? Постоянно и се молиш, извиняваш, търсиш одобрение, излиза сякаш ако не го получиш не можеш... никоя жена не би харесала подобно поведение, ако ще да си най-готиния на света.
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Малка,лъжлива,неориентиран а,лигава кучка.Това е определението ми за момичето,което харесваш.Точка.Дори нямам желание да ти дам съвет как да я спечелиш,не искам да съм от виновните за нещастието ти.Открий момичето,което ще те оцени и заобича зареди теб и точно зареди желанието си да показваш чувствата си и да не се правиш на неебателен,какъвто явно не си.Тази порода очевидно не е за теб!Успех!![]()
Сам си си отговорил на всички въпроси - покажи й на една жена, че я харесваш и е важна за теб и й гледай сеира след това... За съжаление всичките до някаква степен сме такива, колкото и да го отричаме. Аз с ръка на сърцето си признавам, че и на мен някой да ми се кланя в краката и да ми сваля звезди, и аз ще почна да си го въртя както искам поради простата причина, че вече ще ми е безинтересен и няма да имам никакъв респект към негоИ твоето момиче е по същия начин, още повече, че тя е и малка и тва допълнително обеснява държанието й...
Ти си вече голямо момче (да не кажа и мъж) - не те ли е малко срам от себе си, че тичаш то задника на някаква неориентирана лигла, дето все още не знае *** й ли се, пикае ли й се? Нямаш ли малко самочувствие и достойнство? Я вземи се стегни! Какво й падаш в краката на тая кифличка? Да не би случайно да е някоя богиня или последното момиче на света?Жал ми е за такива момчета - свестни и добри, обаче почти никога не попадат на подходящи момичета, които да ги ценят и уважават.
Спри да й пишеш и изобщо спри всякакъв контакт с нея. Нека ти харесва ако ще и 5000 неща и снимки във фейса, нека те блокирва и отблокирва ако ще и 20 000 пъти - да не ти пука ! Покажи й безраличие и ще видиш колко бързо ще си промени отношението като види, че остава без вниманието ти.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Всички сме били влюбени и знаем. Ако се опиташ можеш да я забравишПървоначално написано от TheKing6
П.П. Ако имаш поне малко достойнство - спри докато е време. Не й позволявай да те унижава повече. Не я моли, не тичай след нея. Спри всякакъв котнакт.
Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
![]()
Мерси много, за мнението и на теб, и на всички.Адски полезно е.. а и сте прави, колко по сериозни неща свързани с момичета съм преживявал, че това ли няма..Случвало се е да рева ден и нощ и пак да не го покажа..Та сега ли няма..Що се касае до другото, последното нещо за мен е че съм свестен..И ме е яд, че става така, преди като търсех само курви и нямах този проблем, сега викам ред е на малко любов, но уви.. явно не е подходящ случая.Благодаря отново.
Ами тя е много зле..
Ако искаш се занимавай с пубертетските и лиготии и я чакай докато се осъзнае какво иска, или си намери момиче на място, което няма да ти върти номера.
Трагедията е пълна...
Еми явно е време да се върнеш към предишните си навици.Първоначално написано от TheKing6
![]()
Еми то явно п..инското е дълбоко заложено в мен... щом яко мисля за нея..Питах 1 момче от класа и дали има брат и каза, че има 1 брат, койно е 4 клас, така че тома за баткото отпада...Лъжа си е..И като са имали час в петък чу е казала да си даде скайпа да ми пише от неговия, щото ме била блокирала хахаПървоначално написано от DarkTemplar
О боже мой!! Как по дяволите можеш да оставиш някаква пикла да те разиграва като шут?![]()
Осъзнай се .. ти мъж ли си или к'во ??![]()
Imagination baby can take you far
Don't be afraid to come off slightly bizarre
It can be scary baby ghostly I am...
Иди пийни в Изгубеният и щи мине,батко![]()
Creative Technologie
Издържа 3 дни без да ми пише.. брейй изумен съм..
Тя издържа, но аз... все по-трудно ми е....
Излизай на някъде с приятели и изобщо няма да мислиш за нея.![]()
ахахаха днес момичето се престраши да ми пише![]()
и ми каза, че след като я попитах още преди няколко дни "нямаше ли само по-малък брат" и ми отговори с "не, имам и по-голям", ми писа в скайп, че няма, а това бил братовчед и, който и бил, като брат
![]()
![]()
И после я питах, защо никаква не пише няколко дни и ми каза, че имала мн. работа.Попитах я е във ФБ се за 1 минута можеше да ми пишеш 1 съобщение отговора и бе ОФФФФФФФФФФФФФФФ и ме блокира
![]()
![]()
![]()
явно очаквайки утре 1000 сълзливи писма за извинение и да ме отблокира, но...
Проблема е в теб. К'во толкова и пишеш. Тя като ти пишеше изобщо не трябваше да и отговаряш. Ингор!!