.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

mandjata
    Guest

Проблем с главата

Здравейте, момче съм на 17 г. , тренирам футбол, та историята ми е че преди точно 1 месец имаме мач, по време на играта получавам сътресение, по-точно комоцию, не помня нищо от мача, само някви бледи спомени, по описание на моите съотборници съм играл с глава. Събудих се в болница. Турнирът беше в ччужбина, та събуждам се в болница и не ззнам какво става. Обясниха ми и така. Върнахме се в България и отидох до личния лекар, той ми даде направление за кръвни изследвания, очен лекар и невролог, всичко беше нормано, при невролога ми правиха ЕЕГ и беше нормално. Вече 1 месец почивам, защото ми казаха, че тези травми така се лекуват, но си мислех скоро пак да започна. Въпросът ми е дали ще мога да играя пак с глава, дали още трябва да почивам и ако на някой му се е случвало да ми сподели. Ще съм ви много благодарен.
    Извинявам се ако има правописни грешки.
    Благодаря.

Това са въпроси, на които не бива да търсиш отговорите тук. Дори и да се е случвало на някого, то пак няма да може да ти даде точен и задоволителен отговор. Знам, че звучи банално, но е най-добре да се консултираш с доктор.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    има едни елфи които работят като лекари питай тях мъдри хора са
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Rakshy
    пробвай и ще видиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си