- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Гласове
Искам да ви попитам дали някога ви се е случвало както си седите и мислете за нещо да чуете глас.
П.П. Сори,ако темата не е за този раздел
не
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Зависи. Примерно ако съм някъде навън понякога ми се струва, че някой ме вика по име.иначе в нас - не
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Разкажи по- подробно какво ти се е случило.![]()
Не точно .. понякога ми се причуват разни работи, но рядко. По-често са звуци, не точно гласове.![]()
![]()
Не.
I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
I'm on the highway to hell.
звуци да , но точно гласове не![]()
awerw♥
Преди време след някое хорорче постоянно чувах всякакви звуци, но след като изгледах Supernatural съм имунизирана![]()
или си внушаваш или не си сама.![]()
+Първоначално написано от Melanie
![]()
Еми давам ви пример:
Както си стоите и слушате музика чувате някай да ви казва името или да ви пита нещо. Това имах предвид.
аа.. значи не. просто шумове или някакви глупсти (естествено само ми се е причувало)
Ами понякога ми се чуват гласове но за кратко и не разбирам какво ми говорят доста често обаче си чувам името... нз защо и звъци някакви ама вече свикнах
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
така да, иначе гласове не чувамПървоначално написано от ivyy
![]()
а най - често ми се струва да чувам как брат ми плаче... дори когато не е в къщата![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Понякога като говора по телефона ми се струва, че някой ми шепти името, ама сиг си въобразявам![]()
Дааа, най-редвоно! В тоалетната най-често. Приказваме си ала-бала...![]()
![]()
Тъй като живея на буливард и всеки ден пред нас минамат по стотици коли и вратата постоянно ми е отворена. Дори зад мен да застане дух и да ми се извика на главата пак е възможно да не го чуя.По някой път е толкова шумно.
![]()
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !
Много често когато съм навън чувам, че някой ме вика... иначе у нас и на по- тихо място не ми се е случвало.![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
звуци да.. но гласове .. о.О не сякаш.. ( да чукна на дърво)
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
оф да
като стане нещо напечено независимо къде и се питам сама примерно "какво да правя сега" и сякаш някой ми отговаря, в действителност е подсъзнанието ми може би...или нещо друго...ама е като човек се 1..и като казаах на приятелките ми ..от тогава ме мислят за луда![]()
![]()