.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Супер фен Аватара на fuckme

Къдрене с ролки...

Решила съм да се накъдря с ролки, но проблема е, че нито знам колко време се държат, нито нищоо... Слагам ги на мокра коса, по 1 час ли, по 30 минути ли да ги държа... ? Иии после си мачкам косата с пяна и се суша .. така добре ли е ? Най - вече се чудя по колко време да си държа ролките...
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Град
    Шумен
    аз пък на леееко влажна коса слагам пяна и навивам ролките(навътре) и лягам да спя с тях ..
    иначе не знам.. 1,2,3 часа
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Аз не мога да си навия косата на тея чудесии пък не знам за вас. Една приятелка спи с тях и на сутринта косата й още е мокра (щото не я суши).
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Косата ти трябва да е мокра , навиваш ролките навътре и след това изсушаваш и аз спя с тях иначе около 3 , 4 часа не сам сигурна

Повече от фен Аватара на qsiii
    Аз само един път съм го правила това чудо . Вечерта ги навих и на сутринта като станах цялата ми коса беше една такава къдрава и някак си нагоре щръкнала ще кажеш, че съм бръкнала в контакта
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

След кат се изкъпеш леко а сушиш слагаш пяна и навиваш на сутринта малко лак и си готова

Супер фен Аватара на fuckme
    е как да спя с тях, не е ли неудобно иначе вчера се пробвах да се мачкам с пяна, беше малко фейл, ама нищо. снощи спах с плитки и сега съм що - годе къдрава. Корените ми са прави и нямам обем ;@
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Аз попринцип след като се изкъпя - навивам ги и спя с тях.. Според мен косата ти трябва първо да е изсъхнала, това за мен и по-добрия вариант, навити на мокра коса хич не ми харесва как стои после Иначе след като си ги сложиш - пръскаш малко лак, след като ги махнеш - мачкаш косата с пяна и после сушиш

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Аз обикновенно след като се изкъпя, леко я изсушавам, да е съвсем малко влажна, слагам пяна, и навивам. Лягам да спя с тях и сутринта евентуално преди да ги махна леко пръскам с лак, но не винаги, иначе не е толкова неудобно да се спи с тях, те нали са мекичкии ;рр
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

е точно това го направих вчера! хубаво стана,прекрасен обем направи,изобщо доволна съм си.
    относно как трябва да го правиш, косата ти не трябва да е мокра,а само влажна защото иначе няма да изсъхне. аз си спя с тях,вярно че са малко неудобни но се свиква.единствения проблем при мен беше че мн бързо се развалиха,но това сигурно си ми е от косата защото е естествено права.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си