Добре ..направо почвам с проблема защото ми е много гадно ..

С едно момиче почнахме да излизаме да си говорим сичко беше прекрасно .. сичко вървеше добре междо нас и си мислех че и може да стане нещо .. започнахме да се целуваме много бързо след като се видяхме за първи път

аз почнах да се влюбвам и да я чуствам наистина близка и тя започваше да се влюбва личеше и ..

преди 2 дни като трябваше да имаме среща тя ми се обади но аз не си бях чул телефона .. след около близо час аз и се обадих от друг телефон и казах че ще закаснея малко защото съм далеч и няма как да доида по рано .. тя каза че ще е късно и няма да я пуснат техните и по добре да не се виждаме .. след като се прибирах минах през парка и като се видях с момчетата ми казаха че тя била отишла сама из парка .. аз започнах да я търса .. намерих я и осетих че нещо не е както трябва започна да ми се дърпа .. казваше ми че иска да е сама защото и е много тежко .. аз не я оставих и питах какво става

започна да ми казва как неини приятелки са започнали да казват че не съм за нея .. че съм женкар и други глупости ( тя ми беше казала че първото и впечатление за мен е било такова и че я е било страх )

каза ми че вече ще излизаме и няма да е същото само приятели ..

на мен ме заболя много и не разбрах какво става .. защо се обърка

очите ми се насалзиха и паднах на колене с наведена глава .. видях че и неините се насалзиха и искаше да си тръгва но и не искаше да ме остави сам .. след около половин час подобни истории
момчетата доидоха близо до нас и тя си тръгна .. аз я последвах до към тях и я попитах дали има още чуства към мен .. тя ми каза че вече няма .. попитах я дали заради глупостите които е разбрала за мен стана така .. и ми отговори с да

незнам какво да правя .. само и званя по телефона .. тя не се оплаква самоче мисля че не иска да и званя

извиняваите че пиша без смислени неща и имам много грешки но в момента съм много объркан и не искам да ми се нахвърляте затова

според вас дали трява да я остава и повече да не я безпокоя или да и докажа че не съм такъв за какъвто ме мисли сега и да сме си като преди ..

Благодаря ви за отговорите