.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ами човек, то май целия проблем си идва от теб самия
    Ти май изобщо не знаеш какво искаш...
    Първо - защо си я зарязал, след като си влюбен в нея? Ей така без причина щото на момента ти у хрумнало нещо ама и ти не знаеш какво...
    Второ - нормално е да се отдръпне и да се държи по тоя начин. Дори когато те е попитала директно защо си сложил края, ти и тогава не си й дал никакво обеснение - как очакваш да се държи и какво да направи в такъв случай?
    Трето - това, че си я видял с 3 различни момчета далеч не значи, че е обвързана с тях или имат някакви по-специални и интимни отношение. Може да са просто приятели, какво като се прегръщат? Приятелите нямат ли право да си дават прегръдки?
    Четвърто - седни и помисли дали искаш да си с нея. И недей постоянно да се филмираш с неща от сорта на "какъв ще изляза в нейните очи", "за какъв ще ме вземе" и т.н.
    Пето - ако решиш да си с нея действай на живо. След като имаш възможността да я виждаш по-често ги зарежи тия скайпове, фейсбуци, смс-и и прочие, а като я видиш я дръпни настрани, извини й се за миналите глупости, които си направил и й кажи всичко, което ти е на сърцето - че я обичаш, че искаш да опитате отново и т.н. Помоли я за шанс.
    Ако пък решиш окончателно, че няма да си повече с нея просто се ограничи в контактите и допирните ви точки. Намери си някакво хоби или развлечение, излизай повече с приятели, запознавай се с нови хора и рано или късно ще срещнеш друго момиче, което да ти вземе акъла.

Първата любов се забравя трудно, но с времето всичко е възможно.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Направо изглеждаха като приятели... Няма да ме разберете за това. Благодаря на всички за идеите си ще си продалжа така...

Пък ако някой ден я видя и главата ми се врътне ще се пробвам да си излея душата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си