- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- имам нужда от помощ
С единия бяха прегърнати, с другия бяха много близки, чак с третия може да се каже, че са били просто приятели... ДАЛИ АЗ НЕ СЪМ БИЛ ПОРЕДНАТА БРОЙКА ЗА НЕЯ, ЩОМ ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА Я ВИЖДАМ С ПОНЕ 3МА РАЗЛИЧНИ..???Първоначално написано от nuks
![]()
Сега е време да дам и подробностите, за които се сетих сега - Аз съм такъв човек, че мисля за бъдещето - тя пушише(мразя пушенето, както и моите родители го мразят), много обичаше да се мотай по кафетата всеки ден, беше много сдържана(не знам дали това е правилната дума, но просто очакваше да я молиш и тогава да го направи, разбираше че искам нещо, но не го изпълняваше[не е секс])Както и аз имах малко срам и не можех да си казвам всичко просто е така... Просто искам да ми кажите, какво да правя, как да я забравя... Как ще стане това, като до сега(5 месеца) не съм успял. Всеки казва, че една се забравя с друга(влюбваш се още повече), но как да се влюбя в друга, като все едно друга жена за мен няма(не мога да си харесам нищо). Тя(любовта) идва в най-неочаквания момент, но как да продалжа с тази горчивост в сърцето, скучност, самотност...
КОГАТО СИ ПОМИСЛЯ, ВИНАГИ СИ КАЗВАМ, ЧЕ ТЯ Е НЕПРАВИЛНОТО МОМИЧЕ ЗА МЕН, ДО НЯКАДЕ ТОВА Е ТАКА, ЗАЩОТО СМЕ МНОГО РАЗЛИЧНИ... ДА ТАКА Е, НО ВСЕ ПАК Я ОБИЧАМ, НО КОЛКОТО И ДА Я ОБИЧАМ НЯМА ДА СТАНЕ С НЕЯ...
ЧЕСТНО ЩЕ СИ ГО ПРИЗНАЯ, АЗ ПРЕДИ ДА ТРЪГНА С НЕЯ, ТЯ ДОЙДЕ И СЕ ЗАПОЗНА С МЕН, АЗ ДОРИ НЯМАХ ИНТЕРЕС КЪМ НЕЯ(МОЖЕ БИ НЕ САМ Я ЗАБЕЛЯЗАЛ), НО СЛЕД НЯКОЛКО ИЗЛИЗАНИЯ НЕЩО В МЕН ПЛАМНА И СЕГА МИ Е УЖАСНО... В НАЧАЛОТО СИ КАЗВАХ, ПРОСТО ДА УБИЯ ВРЕМЕ С НЕЯ, НО НЕ СТАНА ТАКА, СЛУЧИ МИ СЕ ТОВА, ОТ КОЕТО МЕ БЕШЕ СТРАХ И СЕГА МЕ БОЛИ УЖАСНО МНОГО
Тя е такъв човек, че не става за сериозна връзка, това го усетих... Никога не е мислила за бъдеще и такива неща. Както казах аз съм такъв човек, винаги мисля за бъдещето си, а в това бъдеще тя беше единствената, но.......
След първото ми излизане с нея на дискотека, аз трябваше да се прибера, тя беше с нейни приятелки и след дискотеката беше ми казала, да отидем на кафе, но както казах трябваше да си вървя(ТОВА БЕШЕ УЧИЛИЩНА ДИСКОТЕКА), след това разбрах, че е била на кафе с приятелките си и други момчета... Но това не ме интерисуваше и дори не я попитах за това, все едно не знам нищо... Просто защото ме беше страх да я загубя
Не ми даваше да я прегърна, целуна и т.н. в центъра и на такива места, защо ли ?!?! ОПРЕДЕЛЕНО НЕ БЕШЕ ОТ СРАМ
Като ви разказах и другата подробност, сега ми кажете не ви ли се струва това момиче, като .... Не мога да го кажа просто ме боли.
Ще ми мине ли по дяволите някой ден това? Какво трябва да направя, за да не се чувствам така, както се чувствам всеки ден и дори сега да ми гори сърцето и да ми е скучно...???![]()