.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Възможно ли е...

Значи преди малко направих една глупост-бях с приятелка навън и си се лигавехме както обикновено по едно време дойде едно куче и ние почнахме да си играем с него и то не беше мн чисто...и после ядох едни семки..може ли с нещо да съм се заразила като някоя тения или др

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Ха ми не знам. Попринцип мисля че може ама не трябва да се притесняваш. Ще ти кажа че и да си се заразила няма нищо да те спаси така че не мисли за тва. Вероятността да си се заразила ееееее много малка ама многоо малка. Не го карай толкова насериозно.
    ваУ рокс
    Grell

Град
    Пловдив
    Всичко е до имунната ти система, никой в този форум не може да ти каже дали има вероятност да си хванал нещо или не. Недей да търсиш успокоение от нас или да се самоубеждаваш, че нищо ти няма, като може и да не е така.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Не се притеснявай, нито се паникьосвай. Просто отиди на лекар. Той най-добре ще каже.

Град
    София
    Възможно е,но шанса е малък.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    всичко е възможно но внимавай защото хванеш ли жална ти майка
    ОДИН!!!

ми то и аз съм така, но ако кучето е било домашно и както ти казваш е било чисто не се притеснявай! би трябвало да има ваксина а и е по-вероятно ако си глътнала косъм в което се съмнявам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си