.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Какво да я правя

Запознах се се с едно момиче в което се влюбих.
    Няколко пъти излизаме вече и сме в процес на опознаване...
    Онзи ден започна да ми разправя за бившите си ,днес отново,но даже включи и настоящия и приятел (оплаквания от него).
    Как мислите? Как да постъпя?Чувал съм ,че това да разправя за бившите и не е на добре .

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Какво можеш да направиш... бъди й приятел.
    Като скъса с приятеля си й кажи, че имаш някакви чувства/влечение към нея и виж какво ще ти отговори тя.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Като скъса с приятеля си й кажи, че имаш някакви чувства/влечение към нея и виж какво ще ти отговори тя.
    Грешка.Станеш ли й приятел ще си останеш само приятел.
    Какво можеш да направиш ? Говорете си на сериозни теми,за простотии и флиртувай открито с нея.Така хем ще види че си сериозен, хем че имаш нещо към нея.Ако не те огрее продължаваш със следващата
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Покажи и какво чувстваш.

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Грешка.Станеш ли й приятел ще си останеш само приятел.
    Какво можеш да направиш ? Говорете си на сериозни теми,за простотии и флиртувай открито с нея.Така хем ще види че си сериозен, хем че имаш нещо към нея.Ако не те огрее продължаваш със следващата
    Точно така.Ако не й покажеш по някакъв начин ,че имаш чувства към нея.. ще попаднеш в '' Зоната на приятелите '' ,а това не е добре.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Ще му отговори:
    И аз те харесвам,но те възприемам само като приятел

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Добре... не обръщай внимание на тъпия ми/по-горе/ съвет!
    Действай.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    Far far away..
    Ами момичето очевидно те приема за просто приятел и ти споделя. Или й дай да разбере какво чувстваш с риск да я изгубиш , или й бъди приятел докато нещата с нейния не се развалят и тогава действай ти..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Според мен те има само за приятел/ слушател щом ти говори за гаджетата си

Re: Какво да я правя

плесни й един зад врата.

Цитирай Първоначално написано от SharkBg
    Как мислите? Как да постъпя?Чувал съм ,че това да разправя за бившите и не е на добре .
    А още по-конфузно е да ти говори за настоящия си.

Повече от фен Аватара на BgHtH

Re: Какво да я правя

[quote="mArMaLaDkA"
    А още по-конфузно е да ти говори за настоящия си. [/quote]

Зависи какво говори,ако се оплаква като се разделят ,може и да успееш да и подариш един утешителен секс.
    Addicted to Addictions

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    станал си и приятелка майна, тва е голям ташаk особено ако я харесваш и искаш нещо повече от едно чукaне.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Покажи и какво чувстваш.

казваш й направо,без завъртания....
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

За него говори само лоши работи ..... Аз затова чакам да видя какво ще стане и тогава да действам.
    Но и тя си го каза -за 2 седмици с него е излязла 1 път с мен 5.... .
    Другото което е ,че аз я оставям да реши къде да ходим и все ме води на някакви романтични места ,лепнала се до мен .Но на мен ми е някак си кофти да направя нещо като знам,че има приятел ,който според мен е символичен(да не каже ,че няма ).
    Тя постоянно ми повтаря колко съм бил "печен" и различен от другите и как като ме видяла първия път си помислила ,че съм поредния загубеняк ,но после си променила мнението...

Йее. Тема в която мога да съм полезен.

С настоящата ми приятелка бяхме много добри приятели година. Тя имаше сериозен приятел (2 години бяха заедно) и ми разказваше всичко за него. Какво прави не като хората, какво й харесва. И аз може би си "запаметявах" всичката тази информация някъде. След това стана така, че те се разделиха и сега тя е с мен. И аз правя точно това, което и харесва и не правя това, което не й харесва. Затова, ДА, бъди й приятел, и щом скъсат-нападай!
    Бъди творец, но твори и простотия

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Покажи й , че я харесваш! Проима ли те за приятел ще трябва да се задоволиш само с това да я слушаш как се оплаква от гаджето си..
    Трагедията е пълна...

Първо, щом си има приятел я остави на мира, едва ли си се "влюбил" от 2 срещи. Второ щом ти говори така се превръщаш в кошчето и за душевни отпадъци, ще хлътваш все повече, а тя ще те наранява споделяйки ти най-спокойно за поредния нещастник, които я дразни, но е с него... Флиртувай и я закачай постоянно, ако поиска да сте просто приятели и кажи да си вземе кученце, ако иска приятел...
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си