Здравейте Малко съм голям, но се сетих, че преди години Ви попитах за първите ми трепети на любовта, та сега реших, че отново мога да намеря опора във вас
Та проблема ми е следният С едно момиче така да го кажа се зарибихме и ден два се натискахме, целувахме и все хубави работи. Но още, когато се случиха работите тя ми каза, че си пада и по друго момче. Аз го приех, като нещо несериозно, но онзи ден ми заяви, че май ще тръгва с него. Аз предполагах, че ще прецени към кой има по-големи чувства, и ще си избере, но след като тя ми го заяви това продължихме да правим хубави неща, като уточнявам, че не се е стигало до секс. Тя каза, че харесва и мен и него. Аз съм лудо влюбен в нея и се чудя как да постъпя. Аз знам, че съм напълно готов да се отдам на тази връзка, но не знам дали ако и поставя ултиматум ще остана с мен, което не е толкова важно, защото тя ще избире да слуша сърцето си. Тя също ми каза, че би се съгласила да се вижда и с него и с мен, но аз не го искам, защото едно човека е много точен и не заслужава такова нещо и второ не е коректно спрямо никого от тримата. Помогнете!! Почти всичко, от това по-горе, съм го и го казал с изключение на това, че мсето "лудо влюбен" съм използвал "от много дълго време човек, не ме опознвал толкова бързо и не съм се влюбвал толкова от много време" Благодаря предварително!