.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62

Тема: 7 см боти

Еееми по принцип съм скептично настроена по въпроса, ама ако ти е комфортно носи ги. Аз съм на 17 и все още не мога да се възприема на токове.

Страхотни са ботитеее И аз попринцип не харесвам малки деца с токове обаче тея боти ми се виждат доста умерени и ако ти отиват на стила наобличане си ги носи

I ♥ machoka Супер фен
    супер са,цена може ли да ми кажеш?

Супер фен Аватара на katericArofl
    възрастта няма значение, всичко зависи от това как изглеждаш. ако си1.70 с нормално телосложение, а не някое 1.50 - 40 кила с мокри дрехи предполагам, че няма да е зле. др, което не харесвам е момичета с криви крака и токчета.. ептен ще се счупят или две клечки на токчета..
    ако имаш и подходящи дрехи всичко ще е ок ( не като една дет си тъпчеше анцунга в ботушите)

Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    ( не като една дет си тъпчеше анцунга в ботушите)

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    ( не като една дет си тъпчеше анцунга в ботушите)
    в мойто дскл всички са такива

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    аз като бях 4 клас си взех сандали с токчет около 7 см тока, за да съм като мама ,а после ме беше срам да ги нося, е по не се научих да ходя на ток ...
    Сега не бих си взеле обувки с повече от 4 см ток...нзн що ама ми е тъпо да нося обувки с ток само имам едни ботушки с 3 см...ама някакси ми седи смешно да ходя на даскало с токчета
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Град
    Пловдив
    Пф, аз като се сетя какви чалга фурии 8 клас имаше в даскало.... тия 7 за теб ми се виждат нормални То си зависи и от това как изглеждаш де... Аз в 7 клас , откровено казано, изглеждах на 10 сигурно (е не 4ак ама,,,) тогава единственото токче, което имах беше 2см, едни официални чехлички Но щом майка ти ги е взела , сигурно си ти ходят, не се притеснявай
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Ами според мен тока е малко висок за възраста ти,но щом на теб ти харесват си ги носи ;] а и няма ли да ти е трудно на такъв ток да ходиш в снеговете ?! аз сега съм осми клас и мислех тези дни да пообиколя магазините да си взема и аз боти или ботуши на ток но по - малък

Супер фен Аватара на fuckme
    ботите ти са уникални и според мен не е проблем да ги носиш. ако не друго, поне са стилни. стига да можеш да ходиш на тях, да се връзват със стила ти на обличане и да ти стоят добре.. според мен нямаш проблеми! колко искам и майка ми да ми даваше да нося токовееее....
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Аз съм на 19 почти и най-високата ми обувка е 7 см. Не смятам, че трябва толкова от рано да се качваш на токове. Можеш да си докараш проблеми на главата след известно време

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    сиг ли си,че са 7?
    какво имаш предвид ?

Град
    Пловдив
    доста ниски изглеждат за 7см
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Аз не виждам проблем в токовете, не би ми направило лошо впечатление, за разлика от 3те кила фдт, вечерен грим и огромна навафлена прическа, както се разнасят някои на тази възраст.

Цитирай Първоначално написано от meriLinka
    http://prikachi.com/images/602/2588602q.jpg Заповядайте Съжалявам,че са на обратно
    Токчетата никак не са високи. Аз с такива съм на снега, на това викам ниски обувки. Може би за възрастта ти е малко непривично, но няма проблем, стига да ти е удобно и да ти отива на телосложението, защото ако имаш телосложение на 7-годишна, най- добре да не ги носиш, но не ми се вярва.

cherrygloss,BaffaLsc,schhhhhhh,Harum_Scarum,PinkMojo,neeDaBosS и fuckme
    Благодаря ви!

neeDaBosS цената беше 40лв.
    Аз съм висока 161-2 и тежа 48 кг. Мисля,че ще ми отиват на стила.
    Ето мои снимки,вие преценете
    http://prikachi.com/images/74/2590074k.jpg
    http://prikachi.com/images/84/2590084T.jpg

За вървенето, правила съм доста тренировки да вървя из нас с токове и се надявам да вървя добре с тях .
    Ето още една снимка на ботите:
    http://prikachi.com/images/90/2590090m.jpg

Супер фен Аватара на katericArofl
    ммм добре си изглеждаш даже по-голяма

само на мен ли не ми се отварят снимките
    Aз съм това което съм...

Цитирай Първоначално написано от meriLinka
    cherrygloss,BaffaLsc,schhhhhhh,Harum_Scarum,PinkMojo,neeDaBosS и fuckme
    Благодаря ви!

neeDaBosS цената беше 40лв.
    Аз съм висока 161-2 и тежа 48 кг. Мисля,че ще ми отиват на стила.
    Ето мои снимки,вие преценете
    http://prikachi.com/images/74/2590074k.jpg
    http://prikachi.com/images/84/2590084T.jpg

За вървенето, правила съм доста тренировки да вървя из нас с токове и се надявам да вървя добре с тях .
    Ето още една снимка на ботите:
    http://prikachi.com/images/90/2590090m.jpg
    Мацка, можеш ли да качиш снимките във www.tinypic.com , че в прикачи не ги отваря..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

А имаш ли снимка ,на която се вижда как ти стоят ?
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Ботите са наистина много стилни, браво за избора!
    А ти ми изглеждаш дори по-голяма и мисля , че ще ти седят много добре ! Носи си ги , да не ти пука!
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

само на мен ли не ми отваря снимката

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Според мен е нормално да носиш толкова високи обувки. Аз нося какво ли не: боти, високи ботуши, кецове, платформи, пантофки (на 14, почти на 15 съм). Ботушите ми са 7,5см, платформите ми са 7см, а ботите ми са 9 см. На мен високите обувки са ми удобни и затова ги нося. Като вървиш с високи обувки из града или където и да е, бъди уверена, защото инъче изглежда грозно и все едно не можеш да вървиш на толкова високи обувки! Като цяло - носи това, което ти харесва! Аз така правя!

7см не е много за 13г.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си