- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 7 см боти
Еееми по принцип съм скептично настроена по въпроса, ама ако ти е комфортно носи ги. Аз съм на 17 и все още не мога да се възприема на токове.![]()
Страхотни са ботитеееИ аз попринцип не харесвам малки деца с токове обаче тея боти ми се виждат доста умерени и ако ти отиват на стила наобличане си ги носи
супер са,цена може ли да ми кажеш?
възрастта няма значение, всичко зависи от това как изглеждаш. ако си1.70 с нормално телосложение, а не някое 1.50 - 40 кила с мокри дрехи предполагам, че няма да е зле. др, което не харесвам е момичета с криви крака и токчета.. ептен ще се счупятили две клечки на токчета..
ако имаш и подходящи дрехи всичко ще е ок ( не като една дет си тъпчеше анцунга в ботушите)
в мойто дскл всички са такиваПървоначално написано от MissNothing
![]()
аз като бях 4 клас си взех сандали с токчет около 7 см тока, за да съм като мама,а после ме беше срам да ги нося, е по не се научих да ходя на ток ...
Сега не бих си взеле обувки с повече от 4 см ток...нзн що ама ми е тъпо да нося обувки с ток само имам едни ботушки с 3 см...ама някакси ми седи смешно да ходя на даскало с токчета
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Пф, аз като се сетя какви чалга фурии 8 клас имаше в даскало.... тия 7 за теб ми се виждат нормалниТо си зависи и от това как изглеждаш де... Аз в 7 клас , откровено казано, изглеждах на 10 сигурно (е не 4ак ама,,,) тогава единственото токче, което имах беше 2см, едни официални чехлички
Но щом майка ти ги е взела , сигурно си ти ходят, не се притеснявай
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Ами според мен тока е малко висок за възраста ти,но щом на теб ти харесват си ги носи ;] а и няма ли да ти е трудно на такъв ток да ходиш в снеговете ?! аз сега съм осми клас и мислех тези дни да пообиколя магазините да си взема и аз боти или ботуши на ток но по - малък![]()
ботите ти са уникални и според мен не е проблем да ги носиш. ако не друго, поне са стилни. стига да можеш да ходиш на тях, да се връзват със стила ти на обличане и да ти стоят добре.. според мен нямаш проблеми! колко искам и майка ми да ми даваше да нося токовееее....![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
доста ниски изглеждат за 7см
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Аз не виждам проблем в токовете, не би ми направило лошо впечатление, за разлика от 3те кила фдт, вечерен грим и огромна навафлена прическа, както се разнасят някои на тази възраст.
Токчетата никак не са високи. Аз с такива съм на снега, на това викам ниски обувки.Първоначално написано от meriLinka
Може би за възрастта ти е малко непривично, но няма проблем, стига да ти е удобно и да ти отива на телосложението, защото ако имаш телосложение на 7-годишна, най- добре да не ги носиш, но не ми се вярва.
cherrygloss,BaffaLsc,schhhhhhh,Harum_Scarum,PinkMojo,neeDaBosS и fuckme
Благодаря ви!
neeDaBosS цената беше 40лв.
Аз съм висока 161-2 и тежа 48 кг. Мисля,че ще ми отиват на стила.
Ето мои снимки,вие преценете
http://prikachi.com/images/74/2590074k.jpg
http://prikachi.com/images/84/2590084T.jpg
За вървенето, правила съм доста тренировки да вървя из нас с токове и се надявам да вървя добре с тях.
Ето още една снимка на ботите:
http://prikachi.com/images/90/2590090m.jpg
само на мен ли не ми се отварят снимките![]()
Aз съм това което съм...
Мацка, можеш ли да качиш снимките във www.tinypic.com , че в прикачи не ги отваря..Първоначално написано от meriLinka
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
А имаш ли снимка ,на която се вижда как ти стоят ?
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ботите са наистина много стилни, браво за избора!
А ти ми изглеждаш дори по-голяма и мисля , че ще ти седят много добре ! Носи си ги , да не ти пука!![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Според мен е нормално да носиш толкова високи обувки. Аз нося какво ли не: боти, високи ботуши, кецове, платформи, пантофки (на 14, почти на 15 съм). Ботушите ми са 7,5см, платформите ми са 7см, а ботите ми са 9 см. На мен високите обувки са ми удобни и затова ги нося. Като вървиш с високи обувки из града или където и да е, бъди уверена, защото инъче изглежда грозно и все едно не можеш да вървиш на толкова високи обувки! Като цяло - носи това, което ти харесва!Аз така правя!
![]()
7см не е много за 13г.