- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 7 см боти
Днес ходихме с майка ми за боти и ми взе едни сиви с 7 см ток. Аз съм на 13 години (7 клас) и се чудя много ли са високи за моята възраст. Как мислите?
Според мен си прекалено малка за каквито и да са токчета,изчакай още малко,после цял живот носи токчета![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Мноого съм съгласна.Първоначално написано от xSANYAx
![]()
Big or small, lies are lies!
Ами мойте токчета най-високите (не че имам други) са 4 см.. Как мислиш, дали не са ти високи ?
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Аз също съм на 13 и си харесах такива ботушки с токче но на училище ми е забранено и .. иначе 7 см е малко много но нзз![]()
![]()
Аз също не харесвам малки момиченца на висок ток.
Не смятам , ме сега ти е времето за такъв тип обувки , обожавам токове иначе , но... въпреки , че съм на 16 почти вече още не съм носила.![]()
To infinity and beyond.
Моят най - висок ток ее.. чакай да отида да премеря.9 см.платформа.. нося ги само за празници..и аз съм 7ми клас
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Защо пък да не носи то това е въпрос на личен избор , а и все пак майка и ги е купила , значи тя е преценила , че няма лошо да се учи на токчета.
И аз на 13 имах токчета към 5 см.
Това е мое мнение.![]()
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
абе не точно...ако ги носиш в снега няма ли да ти е малко трудно?
Важното е ти да се чувстваш на добре и да не ти пука.Иначе ще изглеждаш смешно...Аз съм на 15 почти [да го кажа в стила на Infinity] и имам само едни равни обувки...най-високите ми са 13 см...в "кецове" и маратонки просто не се чувствам на място.
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
В училище ходя най -често с кецове,а иначе имам едни боти.. и тях ги нося ,нямат никакъв ток ,а пък тракат като..Първоначално написано от meriLinka
![]()
за снега-равни,удобни и топли ботушиПървоначално написано от neeDaBosS
ботите са за сега,за сухо времезаедно със 2 чифта кецове,които ще слагам по-чесно.
Аз съм на 15 и имам едни платформи ( 7см ) и едни боти ( 9 см) , нося ги доста рядко, защото повече нося кецове, пантофки.. И да си призная не се чувствам много добре с токчета![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
абе ако те кефи що не !?яяя ги снимай искам да ги видя
![]()
^ И аз искам,ако може.
http://prikachi.com/images/602/2588602q.jpg ЗаповядайтеСъжалявам,че са на обратно
![]()
Хубави са ботите! Носи си ги ако се чувстваш добре в тях![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Ауу ,, много ме кефят.![]()
Хубави са ти ботите, носи си ги с кеф, ако можеш да ходиш с тях де![]()
Иначе, някво странно ми е да гледам малки момичета на високи токове, въпреки че 7 см не е кой знае какво, но все пак...
Ами аз не харесвам да гледам малки "момиченца" на токове. Нищо не ти пречи да си ги носиш де.. то токът не е чак толкоав висок така като гледам от снимакта.
Аз съм на почти 16 и не съм носила токове, но всеки си решава кога ад носи.
А саго да добавя и че гледката на момиче, което не може да ходи на токове за мен е ужасна, така че дано можеш да ходиш.![]()
7 см. е перфектно,ботите ти са много хубави,имаш вкус.Какви неща съм виждала от твоите набори,даже се радвам че си избрала толкова хубав модел.Честити да са ти !![]()
Зависи от външността ти...как излеждаш и се обличаш![]()
сиг ли си,че са 7?![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ако можеш да ходиш на тях и ти стоят добре-носи ги.Но ако приличаш на някакво лапе с на майка си обувките-недей,смешно е...![]()
Шофирай разумно - стигни жив!