.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Проблемче

Проблемче

Днес с приятелката ми за първи път правихме секс. Всичко беше точно, аз си бях с презерватив , нея отначало я болеше, но с течение на времето се отпускаше и и ставаше все по хубаво. По едно време усетих, че вътре в нея става все по мокро и веднага си го извадих и проверих презерватива. Не беше скъсан, нито пък съм усетил да съм свършил. Въпроса ми е има ли шанс това да си е от нея или да търся противозачатъчни :/

П.С. Като отидох в тоалетната на главичката ми имаше малко сперма под кожичката. Не съм обрязан. Моля помагайте

Супер фен
    Няма да се плашиш братле...
    Нормално е момичето да се подмокри яко отдолу
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Град
    София
    Много е просто да провериш,пълниш презерватива с вода и ако не изтича от никъде,няма страшно

Направих го и от никъде не течеше. Четох по форумите за предсеменната течност и предполагам че може да е било такова нещо. А няма шанс течността да мине под презерватива нали

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Да мине под презерватива.....
    .....втф?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Смисъл да се разтече надолу по члена

Човек не се филмирай нищо не е станало

Извинявай, но си много глупав. Като си с презерватив, разбира се че ще усетиш, че ти е мокро от предсеменната течност. Ти какво друго искаш да усетиш при положение, че презерватива на сто процента изолира газове и течности?

Мега фен Аватара на Hilary_
    от нея е било ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си