- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблемче
Днес с приятелката ми за първи път правихме секс. Всичко беше точно, аз си бях с презерватив , нея отначало я болеше, но с течение на времето се отпускаше и и ставаше все по хубаво. По едно време усетих, че вътре в нея става все по мокро и веднага си го извадих и проверих презерватива. Не беше скъсан, нито пък съм усетил да съм свършил. Въпроса ми е има ли шанс това да си е от нея или да търся противозачатъчни :/
П.С. Като отидох в тоалетната на главичката ми имаше малко сперма под кожичката. Не съм обрязан. Моля помагайте![]()
Много е просто да провериш,пълниш презерватива с вода и ако не изтича от никъде,няма страшно![]()
Направих го и от никъде не течеше. Четох по форумите за предсеменната течност и предполагам че може да е било такова нещо. А няма шанс течността да мине под презерватива нали![]()
Да мине под презерватива.....
.....втф?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Смисъл да се разтече надолу по члена
Извинявай, но си много глупав. Като си с презерватив, разбира се че ще усетиш, че ти е мокро от предсеменната течност. Ти какво друго искаш да усетиш при положение, че презерватива на сто процента изолира газове и течности?
от нея е било ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3