.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Конци за зъби

Здравейте
    искам да попитам ползвате ли конци за зъби?
    До сега не съм ползвала и се чудя дали да си взема... чувала съм както и хубави, така и лоши неща.. примерно разширявали мястото между зъбите, разранявали венците, от друга страна помагали да не се натрупва зъбен камък
    вие сте

Супер фен Аватара на psych0
    аз ползвам-зъболекаря ми препоръча да ползвам,тей като така се премахва храната останала между зъбите и така се получават по малко кариеси. Аз използвам на Trisa и съм доволна. В началото наистина се разраняват венците,но като се свикне всичко е наред.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

а твоите какви са? в нета виждам, че има някакви с восък, плоски, такива, дето набъбват...

Супер фен Аватара на psych0
    ами мисля,че са с восък.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    И аз използвам, доволна съм, естествено като внимаваш и не си разраняваш венците. Има някои зъки, м/у които няма друг начин да почистя. А това е удобно, определено.

Град
    Страната на коза
    Не се притеснявай за увеличаване на разстоянието между зъбите, няма такава вероятност. Разраняване на венците ще имаш само в началото, после ще се научиш как да не си ги разраняваш. Препоръчвам ти набъбващи, чистят най-добре.

Аз ползвам конците на Oral-B. Много съм доволна. Наистина за разстоянието не се притеснявай. Не мисля, че има такава вероятност. А иначе моите венци не са разранявали никога от конците.

Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    И аз използвам, доволна съм, естествено като внимаваш и не си разраняваш венците. Има някои зъки, м/у които няма друг начин да почистя. А това е удобно, определено.
    +1 аз използвам конец за зъби от каталога на Amway(продукти произведени в САЩ)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си