- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- И от мен нещичко .. :Д
Айде и аз един път да попитам за мнението ви, а именно за този балсам на Ейвън: http://www.bgdomakinq.com/data/24/100_0574.JPG
Майка ми и братовчетка ми са с боядисани и съответно много третирани коси.На всяко измиване си слагат този балсам и косата им после е страхотна-лъскава и мекичка.Аз обаче като река да го използвам - косата ми после е ужаасна.Още по-суха е на допир и въобще е мноооого зле.
При вас как е !?Аз ли нещо не правя като хората или косата ми е луда !?![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
А ти боядисана ли си?
Може би косата ти реагира така на балсама заради някоя от съставките му..
Всеки продукт влияе различно на хората. Може това просто на теб да не ти действа добре, ползвай друго.
Честно да ти кажа, нямам идея защо ще ти става още по-суха косата след балсамаАз досега не съм имала такива проблеми.. Пробвай друг балсам
не съм го използвала и не мога да ти кажа, но мисля,че самия балсам ще да е за изтощена/боядисана коса и за това на тях им действа добре, а на теб не
И моята коса си е дста изтощена.Както казах - боядисвана е милион пъти.Първоначално написано от malka_sladkka
Е, все пак не е като да не се грижа за нея.
![]()
Сега видях, че си писала, че си боядисана може би просто не е подходящ за теб, на всеки действа различно
Ползвай нещо на Елсев техните продукти са мн хубави,аз си бях взела шампоан за мазна коса и останах мн доволна.
Шампоаните на Ейвън са малко силни,може да е заради това.![]()
за този розовия ли става въпрос? ако да, аз мислех да си го взема, но търся отзивиПървоначално написано от titinkaa
![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Преди известно време ползвах същия балсам и останах много доволна от него, косата ми е боядисана.Не знам защо при теб се получават тези проблеми, опитай някой друг.![]()
Everything happens for a reason..
ползвал съм шампоана,беше добър,но не знам за балсама
не се изказвай неподготвен,прасе
Не съм ползвала този шампоан, но моята коса навремето беше адски зле след едно изрусяване и какво ли не пробвах и нямаше ефект, докато не пробвах серията на Елсев за боядисана коса (червената) и една маска на Lorys с змийско мляко ...ефектът беше направо превъзходен. Сега косата ми е по-хубава и мекичка от преди още да се изруся, да се боядисвам и тн.
След балсама косата ти трябва даже да стане по-пухкава и мека, но си нямам и на представа, защо на теб ти става по-суха?! Може би просто продуктът не е подходящ за косата ти. Пробвай с друг!
Сега пак ще си сложа от него.Умирам от яд, че на коси като моята, този балсам действа добре, а на мен не.![]()
като цяло съм ползвала продуктите за коса на Ейвън и определено не останах доволна ..![]()
насочи се към друга марка ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мда де аз и други продукти използвам, но се чудех защо не ми действа добре този балсам.Добронамерена завист имам към косите с този балсам.
П.П: Одеве пак го нанесох и когато си изправих косата, беше уникално мекичка и наистина права.Хванах му цаката.Хих