- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- хахаахахах
през колко време се бръснете там долу о.О![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми когато ми порастнат..ОМГ![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Докато върже круши![]()
Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.
Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.
+1Първоначално написано от juveteam
![]()
Бъди творец, но твори и простотия
omg..
Никога не се бръсна долу! Само кола маска през 1-2 месеца или с пинсета ако се появи някой косъм-да не съм луд да се бръсна представям си къв ще е ефекта, и под мишниците с кола маска или пинсета-никакво бръснене!![]()
човек след първият път косъмчетата стават по тънки и незабележими и ги махам с пинсета, ако се наложи пак с кола маска, но по-рядко, и не боли чак толкова много-бръсненето е най-примитивният начин за обезкосмяване и аз не го одобрявам(за тялото става въпрос), дори и да нямате кинти за кола маска пробвайте с пинсета-много по-ефикасно еПървоначално написано от juveteam
Аз с кола маска съм си махал,но не долу,а по кръста и т.н и доста ме боли,а си представям долу дето са толквоа твърди и ги бръсна вече от нз си колко години....Сиг ще е ужасно,но иначе найстина с кола маска е най-добре....Първоначално написано от mlakniwe2
през няколко дни ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ПИНСЕТА.... космите доло.... ти луд ли си уе.... тфа сиг ще ми отнеме 2 дена косъм по косъм ;дддПървоначално написано от mlakniwe2
а за по малките е най - добре бръсненето а пък вече като пораснем... може с кола маска или фотоепилация:P
иначе аз се бръсна всяка неделя ;ддд ама през седмицата толкова ме сърби... чее даже пред даскали се дръгна там доло кат животно ;дд ама цент не ми пука ;дд
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
който са бръсне е мека китка![]()
Напротив... това е знак, че поддържаш тялото сиПървоначално написано от xXxAngerfisTxXx
лично мен ме дразнят такива които не се бръснат там
но всеки си има мнение...
По темата-през няколко дни със съмобрасначка.. немислите ли че с пинсета ще боли повече отколкото с кола маска?
Could I have this kiss foreva`?
аз си го поддържам ама не по тоя начинвсичките ми френдове викат че се бръснат само аз не
![]()
Ами по какъв начин?Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
![]()
Аз пък не си ги махам, а си ги правя на растички долу косъмчетата.![]()
![]()
! Dumbass !Първоначално написано от OneGuy
ходене на зала, лостове, работи... много ми пука за някфи космиПървоначално написано от lolssie
![]()
Ами не те ли е гнус като се погледнеш там и гледаш Черна Гора?Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
аз гледам други части от тялото миПървоначално написано от lolssie
а не е важно колко е гъста гората, важното е колко е дълго най-дебелото дърво в нея
![]()
Разбирам. Твоя работа, лично мен не ме кефиПървоначално написано от xXxAngerfisTxXx
![]()
секи с фкуса си![]()