- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- хахаахахах
Казало кучето и си облизало задника.Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
ами според мен и по-добре да имаш прилично тяло и да си космат (така е истинския мъж) отколокото 40 кила хърба и да си бръснаттака се харесвам стига спорове
като харесвате бръснати мекокитковци добре
И двете съм пробвала и с пинцета боли по-малко, но както сигурно се досещаш става много по-бавно.Първоначално написано от lolssie
Трагедията е пълна...
За всички, които не са се бръснали през последните 3 месеца
![]()
всяка седмица по 1 път![]()
Сега, когато лицето ти е толкова близо до моето, виждам място, където слънцето грее отново,и с теб е божествено! Поглеждам дълбоко в тези очи и знам - ще се изгубя в тях за винаги...Целуни ме веднъж ще се разтопя и ще умра, целуни ме пак и аз никога няма да те изоставя...
Поддържам ги 1 номер, ташаците 0. Не ми харесва да е гол като охлюв![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Първоначално написано от stelit0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като откача, откачам!
Оценявам хумора ви.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!