.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Sonisphere Rammstein

Абе гледах един запис от втория ден на Сонисфиър 2010 концерта на Рамщайн, на който Тил се размотаваше с една пушка на рамо. Как се казва песента, която пееха?
    Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
    Gonna give you my love.

http://www.last.fm/user/iommi55

Waidmanns Heil
    Yesterday, upon the stair,
    I met a man who wasn’t there
    He wasn’t there again today
    I wish, I wish he’d go away...

Благодаря.
    Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
    Gonna give you my love.

http://www.last.fm/user/iommi55

Мега фен Аватара на December
    Ми това
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yOk8i5wXRS4&feature=related[/youtube]
    You’ve got a путка, I have a кур
    <33

А като сте заговорили за сонисфиър,все пак..някой чувал ли е клюки кои могат да бъдат групите за следващата година(2011) ъммм??/

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Не, но аз се надявам на минималния шанс а7х да дойдат на някой от предстоящите сонисфиъри! (попринцип те си участват във феста ама за бг избират такива групи че....)
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Не, но аз се надявам на минималния шанс а7х да дойдат на някой от предстоящите сонисфиъри! (попринцип те си участват във феста ама за бг избират такива групи че....)
    ааа сори ама си мисля,че шансът а7х да дойдат в бг е почти 2% прекалено са американски и "модерни".
    избират такива по стари и утвърдили се групи като Рамщайн защото на а7х просто няма кой да напълни стадион. Може ти да си им голяма фенка,ама трябват поне още 5000 като тебе :/

Иначе аз във един друг форум прочетох за Айрън Мейдън.
    дали дали...

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Барабанистът на групата не почина ли зимата? Изжини ме ако греша. И май след тожа нямаше да имат пожче албуми, съотжетно и участия. Иначе си имат достатъчно фенове според мен. Те и Stone Sour не ги виздах с голяма бг аудитория/
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Барабанистът на групата не почина ли зимата? Изжини ме ако греша. И май след тожа нямаше да имат пожче албуми, съотжетно и участия. Иначе си имат достатъчно фенове според мен. Те и Stone Sour не ги виздах с голяма бг аудитория/
    Барабанистът им умря да.И имат нов албум сега но с участието на барабанист от друга група.Но само засега...и после какво? За къде са? Според мене им е рано да се разпадат... Нов барабанист трябва да си търсят... А DesireToFire ако погледнеш в ласт.ефем ще видиш че те дори сега имат един куп участия-> http://www.last.fm/music/Avenged+Sevenfold ...

За Stone Sour - ами те затова бяха първата група.Все пак не могат да се сравняват феновете на Stone Sour с феновете на Меноуър примерно о.О

Повече от фен
    Някъде четох за Slipknot ,но всичко е слухове..дано де )))

Цитирай Първоначално написано от bybit0o0
    пххахахахаххахахахахахаха ха
    нем нем нем
    я още веднъж

Ама къде го измислехте това за слипкнот бе?
    Първо,че в интервюта Джоуи и Кори казват,че няма да има нищо от Слипкнот до 2012.
    Ама те и Слипкнот като от някакъв турски сериял - ще се събираме,ще се разпадаме,албум ще прави бла бла. И те не се знаят.
    Въобще не искам да се разпадат де :/ Дано със мъката събрана от смъртта на Пол да напишат нови прекрасни текстове <3
    Та и Кори и Джеймс са на турне до 2011 със своята група. Джоуито пък сега работи по албум със Murderdolls и ходи на много фестове...

аве бла-бла няма никакъв шанс за Слипкнот.Можех и само с едно изречение да го напиша

Супер фен Аватара на psych0
    чух само за Iron Maiden,че може да дойдат
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от December
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Барабанистът им умря да.И имат нов албум сега но с участието на барабанист от друга група.Но само засега...и после какво? За къде са? Според мене им е рано да се разпадат... Нов барабанист трябва да си търсят... А DesireToFire ако погледнеш в ласт.ефем ще видиш че те дори сега имат един куп участия-> http://www.last.fm/music/Avenged+Sevenfold ...

За Stone Sour - ами те затова бяха първата група.Все пак не могат да се сравняват феновете на Stone Sour с феновете на Меноуър примерно о.О
    Абе участия не им липсват. Издадоха и нов албум и в момента правят европейско турне и ЕСТЕСТВЕНО в бг няма да дойдат ;д то нормално такава затънтена държава те повечето такива групи си мислят че никой не ги знае. Обаче грешат. Доказано е, че бг публиката е нааааай-мощната..дори чух че няк'ва група била писала песен за наща публика ;дд Фенове на а7х не липсват, ти да не мислиш че съм ги чувала тея Stone sour ли как се казват ама публиката им се радваше на сонисфиъра ;дд иначе и аз не знам после на къде са.. то имаше статия за тях в пророк ма не си го зех щото 5-6 лева или колкото струваше за една статия.. както и да е а за мейдън пфф .. не съм особено очарована. То като цяло тея групи дето бяха на сонисфиъра изобщо не ме кефят. Надявам се догодина да е по-добър избора (за мен, лично мнение)
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от December
    Цитирай Първоначално написано от bybit0o0
    пххахахахаххахахахахахаха ха
    нем нем нем
    я още веднъж

Ама къде го измислехте това за слипкнот бе?
    Първо,че в интервюта Джоуи и Кори казват,че няма да има нищо от Слипкнот до 2012.
    Ама те и Слипкнот като от някакъв турски сериял - ще се събираме,ще се разпадаме,албум ще прави бла бла. И те не се знаят.
    Въобще не искам да се разпадат де :/ Дано със мъката събрана от смъртта на Пол да напишат нови прекрасни текстове <3
    Та и Кори и Джеймс са на турне до 2011 със своята група. Джоуито пък сега работи по албум със Murderdolls и ходи на много фестове...

аве бла-бла няма никакъв шанс за Слипкнот.Можех и само с едно изречение да го напиша
    Наричат се СЛУХОВЕ ииии не съм си го измислЕла )..
    http://www.whtimes.co.uk/news/specul...iners_1_596505

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си