- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета кефите ли се на
Най-омразно ми е да ме болят коремните мускули, няма по-гадно нещо..![]()
Дупето е фундаментално, дам.![]()
омг...задник като задник кво толкоз и ние серем през него![]()
мъжко стегнато дупе и стегнати мусколи ....ех размечтах се![]()
Hostis Honori Invidia
много ...![]()
а вие кефите ли се на момичета с по-стегнат корем :д
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Стегнат женски корем с леко оформена преса уххх майкоПървоначално написано от magita
![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
нормално ... всяко момиче се кефи на момче с плочки както и аз но НЕ ... чак на някакви маниаци със супер плочки и мускули не ми харесва ...
Не, съвсем не са достатъчноПървоначално написано от Korrnyy
4 дена във фитнеса 4 дена корем като 3 серии са ми само коремни преси до отказ и имам още 2-3 упражнения
![]()
Както го обсъдихме с един съфорумник - до човек си е! На мене ми стигат :PПървоначално написано от Ice_b0x
Трагедията е пълна...
Не се кефа на Никакво момче !
външен вид не ме интересува по причина че са прости и акъл нямат
:P
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Разбрахме че си обърнала резбатаПървоначално написано от xKiFlA
![]()
няма смисъл да повтаряш че не харесваш момчета
![]()
Ами на ПЕНИСИ с коремни плочки,кефите ли се?![]()
Ако са само те и не са взимани хапчета..да![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
не ...
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
Разбира се, че момичетата се кефят на оформено тяло.
Не е ли по добре да си стегнат, добре оформен и всички пички да тичат по теб, да ти мятат гащички и сутиени, вместо да си 150 килограмов дебелак, който неможе да си види патката от сланини, а единствената ръка, която е докосвала патката му е неговата![]()
И после ще започнете да ме нападате - "ти си много прост,ние не гледаме само тялото" дрън,дрън. Знам, че е така, но аз говоря, че е много добре да имаш стегнато тяло, релефен корем,плочки, а не сланини и мазнини.
нем..
мускулите на ръцете гърдите, гърба много ясно да са оформени ..дупето да е стегнато ии кръгло и малко ..![]()
ноо нещо плочките на корема хич не ми харесват![]()
:P
ПЛОЧКИТЕ НЕ ИГРАЯТ ГОЛЯМА РОЛЯ В ЧУКАНЕТО
ПАТЕ ДА ИМА ПИЧА Е ПО-УДАЧНО ОТ НЕКВИ ПЛОЧКИ :P
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
НАЛИ СЛИВКИ ДА ВИ ЧУЯ .....![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
много ясно ... няма да се кефим на бирени корем4ета я....![]()
=-)
на същото мнение съмПървоначално написано от Extremescream
![]()
Ще кривна малко в страни от темата, ама хич не е достатъчно, ако на теб ти е, блогодари, че имаш хубав ген и че си една от малкото, "плочки" всеки има, въпроса е при кой се виждат и при кой не, за да се виждат подкожните мазнини трябва да са под 12%, а това става с диета и кардио. Преди състезание културистите смъкват тези проценти до около 5%, което се прави само за съзтезанието, защото не е хич полезно, а при жените ако са под 10% въобще не е на хубаво. Иначе повечето "фешъни" имат такива, защото са доста слаби, което означава че другите мускулни групи освен релеф не можем да говорим за никаква маса.Първоначално написано от Korrnyy
Сори за отклонението.
Първоначално написано от play23
Ооо, т'ва не го знаех. Вече съм на диета![]()