- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бяло течение или ...
Чувала съм, че бялото течение е признак, че скоро ще ти идва.. Но пък и съм чела, че бялото тчечние е признак, че всичко ти е наред и нямаш проблеми с цикъла и другите неща там. ;д
И аз също търся отговор на този въпрос.Аз също имам бяло течение,но то се засилва зимата,когато е студено или съм без боди не мога да си го обесня,а ме е страх някой има ли представа?
Пф ужас и аз немога да се отърва от него направо... и през бодито .... ужас !![]()
![]()
И немога да разбера защо се появява както казаха по-горе .![]()
И аз имам бяло течение от известно време.Преди да ми дойде за пръв път имах бяло течение и отидох на гинекогол,защото си мислех,че е някаква инфекция,но той ми каза,че бялото течение се появявало няколко месеца преди да ти дойде.От доста време нямам цикъл,защото отслабнах и да се надяваме,че щом имам течение отново ще ми дойдеИначе бяло течение може да имаш,ако си настинала.Ако много ти цапа бельото си слагай ежедневна превръзка.
Study nature,
love nature,
stay close to nature.
It will never fail you.
Frank Lloyd Wright
Преди време гледах един епизод на "Отечествен фронт", в който една бабка (бивша акушерка) казва, че са идвали момичета/жени при нея за да я питат защо имат бялото течение. До колкото си спомням каза, че било от бельото и в частност от прашките.
Имам такъв спомен, дано не съм се изложил много с написаното.![]()
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
според мен е бяло течение
съвсем нормално е да имаш бяло течение..почти всички жени го имат.. малко са късметлийките без..
проблем ще е като стане по тъмно или има някакъв мирис..тогава вече гинеколога трябва да се посети просто :]
everybody lies !
Нормално е да имаш бяло течение. Айде да не казвам всяко момиче, но сигурно на 100 момичета 90 имат. Това може да е признак, че скоро ще ти идва или че всичко ти е наред. Ако има някакъв мирис или цветът не е точно бял (а нещо подобно на зеленикав) по-добре отиди при гениколог, защото може да имаш някакво възпаление!
Ще се самоцитирам
П. П. Избери коя тема да затворя!Първоначално написано от kalpazanka
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Оф и при мен е такаСлагай ежедневни превръзки