.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Бяло течение или ...

Здравейте.Появи ми се нещо като бяло течение.Много е странно.Както при цикъл нали има някои по-гъстички като се изхвърлят повече яйцеклетки на един път татова е нещо подобно на вид , но е бяло. Някакви съвети или предположения какво е ?

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Чувала съм, че бялото течение е признак, че скоро ще ти идва.. Но пък и съм чела, че бялото тчечние е признак, че всичко ти е наред и нямаш проблеми с цикъла и другите неща там. ;д

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    И аз също търся отговор на този въпрос.Аз също имам бяло течение,но то се засилва зимата,когато е студено или съм без боди не мога да си го обесня,а ме е страх някой има ли представа?

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Пф ужас и аз немога да се отърва от него направо... и през бодито .... ужас !
    И немога да разбера защо се появява както казаха по-горе .

И аз имам бяло течение от известно време.Преди да ми дойде за пръв път имах бяло течение и отидох на гинекогол,защото си мислех,че е някаква инфекция,но той ми каза,че бялото течение се появявало няколко месеца преди да ти дойде.От доста време нямам цикъл,защото отслабнах и да се надяваме,че щом имам течение отново ще ми дойде Иначе бяло течение може да имаш,ако си настинала.Ако много ти цапа бельото си слагай ежедневна превръзка.
    Study nature,
    love nature,
    stay close to nature.
    It will never fail you.

Frank Lloyd Wright

Преди време гледах един епизод на "Отечествен фронт", в който една бабка (бивша акушерка) казва, че са идвали момичета/жени при нея за да я питат защо имат бялото течение. До колкото си спомням каза, че било от бельото и в частност от прашките.
    Имам такъв спомен, дано не съм се изложил много с написаното.

TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!

I ♥ machoka Супер фен
    според мен е бяло течение

съвсем нормално е да имаш бяло течение..почти всички жени го имат.. малко са късметлийките без..
    проблем ще е като стане по тъмно или има някакъв мирис..тогава вече гинеколога трябва да се посети просто :]
    everybody lies !

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Нормално е да имаш бяло течение. Айде да не казвам всяко момиче, но сигурно на 100 момичета 90 имат. Това може да е признак, че скоро ще ти идва или че всичко ти е наред. Ако има някакъв мирис или цветът не е точно бял (а нещо подобно на зеленикав) по-добре отиди при гениколог, защото може да имаш някакво възпаление!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ще се самоцитирам
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от art
    Здравейте.Появи ми се нещо като бяло течение.Много е странно.Както при цикъл нали има някои по-гъстички като се изхвърлят повече яйцеклетки на един път татова е нещо подобно на вид , но е бяло. Някакви съвети или предположения какво е ?
    Бас хващам, че не можеш да видиш колко /и дали изобщо/ яйцеклетки се изхвърлят!!!
    Сърбежи/миризма/връзка с овулацията има ли?
    П. П. Избери коя тема да затворя!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Оф и при мен е така Слагай ежедневни превръзки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си