- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обезкосмяване
Има ли начин за постоянно обезкосмяване(под постоянно имам предвид пернаментно премахване на космите)? Аз напримерно чух нещо за лазерна епилация ,но не знам дали върши работанякои който знае повече по темата да пише
Благодаря ви предварително!
да но не след първата процедура. трябват няколко а и е скъпичко
Само педерастите се обезкосмяват (ако си момче)!
Аз ходя на фотоепилация и да, има ефект, косми повече не растат на местата, където си се епилирал. Но са нужни няколко процедури и много зависи от типа на кожата. Най-голям ефект има при светла кожа с тъмни косми.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Това,че не се поддържаш незначи,че и другите мъже не трябва да се поддържатПървоначално написано от BonnieandClyde666
Е горе долу можеш ли да кажеш какви пари е и г/д тея косми за колко време не ти растат,защото аз знам,че е за няколко години и псоле пак започва....???Първоначално написано от Violenza
http://www.lazercentar.com/%D0%BB%D0...%B8%D0%B8.html
Разгледай сайта и за другите си въпроси.Във всяко студио лазера е различен,както и цената.Потърси в Гугъл "лазерна епилация" и ще ти излязат купища с информация.Толкова е близо отговора,ама от тоя мързел ще си умрете направо...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Парите зависят от зоната. Аз си правя подмишници и долу абсолютно всичко и ми излиза 150лв на процедура. Ходи се на около месец/месец и половина. А броят на процедурите си зависи от кожата и косъма. На мен още след първата процедура космите ми оредяха адски много(то почти вече нямах) и бяха толкова тънки, че не се забелязваха.Първоначално написано от juveteam
Но моето е ФОТОепилация, линка по-горе, който е даден, е за лазерна епилация.
Има заболявания, които са противопоказни. Преди първата процедура се попълва и подписва формуляр, с който декларираш, че си запознат с противопоказните болести и че ги нямаш.
Не трябва скоро преди това да си се епилирал или показвал на слънце(само зоните)/ходил на солариум. Затова най-доброто време за процедури е есен/зима.
Наистина след години пак започват да растат косми и затова е препоръчително след редицата от процедури всяка година да се ходи по веднъж, за да не растат.
Зависи от прага на болка. Мен подмишниците не ме боли, но долу където мястото е по-чувствително си боли. То болката е буквално за секунда, когато ти пуснат импулса и на мен лично ми наподобява на парене/израгяне.Първоначално написано от juveteam
Между другото, при фотоепилацията с един импулс се обработва място с големина 5кв.см, а при лазерната епилация 1кв.см. Тоест при лазерната трябва да се пуснат доста повече импулси(съответно повечко болка), за да се обработи дадено място.
Violenza, винаги ми е било интересно при фотоепилацията (или лазерната) има ли риск от развитие на онкологични заболявания като страничен ефект?
Не, но на майка ми й отказаха процедури заради едно нейно заболяване - хашимото. Казаха й, че може и да няма никакъв проблем, но може и нещата да се влошат, затова не искат да рискуват, защото не могат да дадат 100% гаранция. Както казах - преди процедурата се попълва формуляр, където са описани абсолютно всички противопоказни болести(спомням си за диабет, херпес по време на процедура, кожни болести и доста други ), както и това, че на тъмна кожа е много вероятно да не се повлияе, че може да има леко зачервяване след процедурата и т.н. Аз лично досега проблеми не съм имала.Първоначално написано от DarkTemplar
Има ли рискове, противопоказания или странични ефекти?
Рисковете и страничните ефекти при фотоепилацията са сведени до минимум в сравнение с другите методи за трайно обезкосмяване и всички те са обратими. Най-често се наблюдава зачервяване веднага след процедурата, което изчезва още същия ден, но понякога може да се задържи 2-3 дни. По-рядко може да се наблюдават корички (крусти) или оток, които също изчезват в рамките на няколко дни. Най-дълго задържащият се страничен ефект са кафявите петна (хиперпигментациите), които се задържат няколко месеца и се дължат основно на неизползването на фотозащитни средства и неконтролираното излагане на слънце или провеждане на процедури в солариум. Абсолютно противопоказание е бременността. Не се препоръчва и в детска възраст.
бабешко мислене,аплодисменти за горилатаПървоначално написано от BonnieandClyde666
не се изказвай неподготвен,прасе
Майка ми ходеше за триъгълника. 5 процедури с еееееееедва забележим ефект, а трябваше да са осем. Взимаха й по 80 кинта всеки път, накрая се отказа.![]()
Violenza, на теб колко процедури са ти по график?![]()
Аз лично си минавам ташаците с шкурка и не за друго а щото ме кефи звука дето издават!
Като нямаш какво да напишеш смислено по въпроса,защо пускаш безмислени мнения?Първоначално написано от BonnieandClyde666