.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Обезкосмяване

Има ли начин за постоянно обезкосмяване(под постоянно имам предвид пернаментно премахване на космите)? Аз напримерно чух нещо за лазерна епилация ,но не знам дали върши работа някои който знае повече по темата да пише Благодаря ви предварително!

да но не след първата процедура. трябват няколко а и е скъпичко

Голям фен
    Град
    София
    Само педерастите се обезкосмяват (ако си момче)!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз ходя на фотоепилация и да, има ефект, косми повече не растат на местата, където си се епилирал. Но са нужни няколко процедури и много зависи от типа на кожата. Най-голям ефект има при светла кожа с тъмни косми.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666
    Това,че не се поддържаш незначи,че и другите мъже не трябва да се поддържат

Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Аз ходя на фотоепилация и да, има ефект, косми повече не растат на местата, където си се епилирал. Но са нужни няколко процедури и много зависи от типа на кожата. Най-голям ефект има при светла кожа с тъмни косми.
    Е горе долу можеш ли да кажеш какви пари е и г/д тея косми за колко време не ти растат,защото аз знам,че е за няколко години и псоле пак започва....???
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    http://www.lazercentar.com/%D0%BB%D0...%B8%D0%B8.html

Разгледай сайта и за другите си въпроси.Във всяко студио лазера е различен,както и цената.Потърси в Гугъл "лазерна епилация" и ще ти излязат купища с информация.Толкова е близо отговора,ама от тоя мързел ще си умрете направо...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Супер фен
    Лесно може да се разгледа,но щом някои е ходил може да даде повече информация и т.н....

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от juveteam
    Е горе долу можеш ли да кажеш какви пари е и г/д тея косми за колко време не ти растат,защото аз знам,че е за няколко години и псоле пак започва....???
    Парите зависят от зоната. Аз си правя подмишници и долу абсолютно всичко и ми излиза 150лв на процедура. Ходи се на около месец/месец и половина. А броят на процедурите си зависи от кожата и косъма. На мен още след първата процедура космите ми оредяха адски много(то почти вече нямах) и бяха толкова тънки, че не се забелязваха.
    Но моето е ФОТОепилация, линка по-горе, който е даден, е за лазерна епилация.
    Има заболявания, които са противопоказни. Преди първата процедура се попълва и подписва формуляр, с който декларираш, че си запознат с противопоказните болести и че ги нямаш.
    Не трябва скоро преди това да си се епилирал или показвал на слънце(само зоните)/ходил на солариум. Затова най-доброто време за процедури е есен/зима.
    Наистина след години пак започват да растат косми и затова е препоръчително след редицата от процедури всяка година да се ходи по веднъж, за да не растат.

Супер фен
    Абе демек си трябват парички за тези процедури,а болезнено ли е... ???

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от juveteam
    а болезнено ли е... ???
    Зависи от прага на болка. Мен подмишниците не ме боли, но долу където мястото е по-чувствително си боли. То болката е буквално за секунда, когато ти пуснат импулса и на мен лично ми наподобява на парене/израгяне.
    Между другото, при фотоепилацията с един импулс се обработва място с големина 5кв.см, а при лазерната епилация 1кв.см. Тоест при лазерната трябва да се пуснат доста повече импулси(съответно повечко болка), за да се обработи дадено място.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Violenza, винаги ми е било интересно при фотоепилацията (или лазерната) има ли риск от развитие на онкологични заболявания като страничен ефект?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Violenza, винаги ми е било интересно при фотоепилацията (или лазерната) има ли риск от развитие на онкологични заболявания като страничен ефект?
    Не, но на майка ми й отказаха процедури заради едно нейно заболяване - хашимото. Казаха й, че може и да няма никакъв проблем, но може и нещата да се влошат, затова не искат да рискуват, защото не могат да дадат 100% гаранция. Както казах - преди процедурата се попълва формуляр, където са описани абсолютно всички противопоказни болести(спомням си за диабет, херпес по време на процедура, кожни болести и доста други ), както и това, че на тъмна кожа е много вероятно да не се повлияе, че може да има леко зачервяване след процедурата и т.н. Аз лично досега проблеми не съм имала.

Има ли рискове, противопоказания или странични ефекти?
    Рисковете и страничните ефекти при фотоепилацията са сведени до минимум в сравнение с другите методи за трайно обезкосмяване и всички те са обратими. Най-често се наблюдава зачервяване веднага след процедурата, което изчезва още същия ден, но понякога може да се задържи 2-3 дни. По-рядко може да се наблюдават корички (крусти) или оток, които също изчезват в рамките на няколко дни. Най-дълго задържащият се страничен ефект са кафявите петна (хиперпигментациите), които се задържат няколко месеца и се дължат основно на неизползването на фотозащитни средства и неконтролираното излагане на слънце или провеждане на процедури в солариум. Абсолютно противопоказание е бременността. Не се препоръчва и в детска възраст.

Супер фен Аватара на Di
    бабешко мислене,аплодисменти за горилата
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Благодаря за информацията.

anonymous708973
    Guest
    Майка ми ходеше за триъгълника. 5 процедури с еееееееедва забележим ефект, а трябваше да са осем. Взимаха й по 80 кинта всеки път, накрая се отказа.

Violenza, на теб колко процедури са ти по график?

Фен Аватара на dominating
    Град
    София
    Аз лично си минавам ташаците с шкурка и не за друго а щото ме кефи звука дето издават!

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Като нямаш какво да напишеш смислено по въпроса,защо пускаш безмислени мнения?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си