.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Повече от фен

Как да стана представител в ЕЙВАН!

Здравейте! За тези които са представители на Ейван, имам няколко въпроса. Интересува ме какви отстъпки общо взето получават, какъв процент взимат и т.н всичко друго интересно около темата. Другия ми въпрос е тъй като съм на 15 години дали имам право да бъда дистрибутор или ми трябва някакво разрешение от родителите? Моля компетентните по темата да се отзоват! Целувки!

една приятелка беше дистрибутор и понеже и тя нямаше 18 тогава договора беше на името на майка и не помня колко големи бяха отстъпките, но ги имаше със всяко пристигане на поръчката и новите каталози винаги получаваше подарък но в същото време трябва да имаш поръчани продукти на определена стойност примерно този месец 40 лева, другия 100 и така нататък

ами това е което си спомням, нека другите да допълнят това, което съм пропуснала
    Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
    Like I'm the only one that you'll ever love
    Like I'm the only one who knows your heart
    Only girl in the world..

Трябва да познаваш мнооого хора..които купуват..иначе печалбата е мн малка,на 100 лв поръчка взимаш 10,15 ли колко беше,забравих вече..

Повече от фен Аватара на Greshka
    Можеш да поразгледаш тук:
    http://www.avon.bg/PRSuite/dreamJobApply.page
    След като нямаш 18 трябва да се регистрираш с данните на някой пълнолетен. Сега не съм сигурна колко е отстъпката, но преди беше около 10% така че наистина ти трябват големи поръчки. Ако се регистраш би трябвало да се свържат с теб и да ти обяснят повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си