.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Какво би се харесало

Аз съм момиче на 13 и харесвам момче на моята възраст.Той твърди, че не изпитва нищо към мен, но аз забелязвам как ме гледа, прави коментари за гърдите ми, даже когато говоря с други момчта..ме гледа ядосано.рениво.Той знае, че го харесвам.Често му подарявам подаръци ( символични, или пък някоя картичка, сребърно синджирче) И сега искам да му подаря нещо..но какво? Какво би се харесало, на 13 годишно момче..със нормални мъжки интереси

Супер фен Аватара на radeberger
    Правенето на подаръци от твоя страна не значи, че ще се съгласи да сте заедно.

Да това ми е пределно ястно..просто исккам да му подаря нещо, та така да е малко радостен

Мега фен Аватара на PullMeCloser

Re: Какво би се харесало

Цитирай Първоначално написано от sashto22
    Аз съм момиче на 13 и харесвам момче на моята възраст.Той твърди, че не изпитва нищо към мен, но аз забелязвам как ме гледа, прави коментари за гърдите ми, даже когато говоря с други момчта..ме гледа ядосано.рениво.Той знае, че го харесвам.Често му подарявам подаръци ( символични, или пък някоя картичка, сребърно синджирче) И сега искам да му подаря нещо..но какво? Какво би се харесало, на 13 годишно момче..със нормални мъжки интереси

Ужас,ужас.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Той не те отразява а ти нон стоп му правиш подаръци Давай ги на мене по-добре Няма да ти обсъждам гърдите с никой..
    Трагедията е пълна...

Мега фен Аватара на xoxi
    Не му подарявай нищо вече!
    След години като си спомниш какво си правила, много ще се смееш, а може и да те хване срам
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Божеее,човека те е отрязал ти подаръци му правиш,сигурно си му досадна.

П.П:нищо лично

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Първата мисъл, която ми дойде, когато пточетох поста ти, беше: Мале, тая колко е тъпа.
    Как може да му подаряваш подаръци? Защо?
    Правил коментари за гърдите ти.. аз пък ако бях на тебе нямаше да му говоря, а пък ти подаръци му подаряваш.
    Бил те гледал ревниво. Базика се с тебе момчето...
    Нищо сериозно няма да излезе. Няма да се съгласи да сте заедно, а само ще те разиграва. А като му подаряваш подарци му показавш, че може да те върти на малкия си пръст.
    НЕ МУ ПОДАРЯВАЙ НИЩО!!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

че чак и сребро..
    осъзнай се бре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове