- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Контролно
Утре ще правя по мат 8 клас съм и ще го правим върху корените ама аз хабер си нямам от тях 3 ако изкарам добре ще бъде казват ми че не съм глупав но немога да ги разберабахта тъпото татко уж щеше да ми обяснява ама почна мн да дрънка и аз излязох от стаята пък ся ме е срам да го помоля пак да ми обяснява щот съм ебаси тъпото копеле просто исках да споделя да ми олекне
![]()
![]()
![]()
![]()
хах.....Математиката е общ проблем за човечеството....човешката глупост е безкрайна и тази наука го потвърждава![]()
![]()
Какво не ти е ясно за корените? Дай някаква задача и ще се опитам да помогна колкото мога! Между другото това е много лесен дяр- корените!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде
Аз съм 11 клас и като гледам преди нас 8-ми клас дето са прайли контролно на корени и аз нищо не чаткам как съм минал в 9 клас незнам, логаритмите са по-гадни и въобще по математика нищо не чаткам![]()
Чакай да станеш 9 клас да видиш к`ви още по-големи глупости се учат, пък тогава се оплаквай от тия лесни корени..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
хах това нищо не е....не подозирате кви чудеса ви чакат в 10-11-12 клас
![]()
![]()
Квадратният корен не е особенно труден,поне това което се учи в 8.клас.Отвори си учебника прочети св-вата,виж 1-2 решени задачи,опитай се сам да решиш няколко и най-вероятно ще го разбереш.
Ако си задължителна подготовка, не бих казал, че е особено трудна..Първоначално написано от elito0o0o0
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
хаха така си еПървоначално написано от chemist9009
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
бе математиката, не е чак толкова трудна наука.. както всяка друга, четеш решаваш задачи и вече разбираш за кво става на въпрос... ако мислиш, че това е трудно да ти дам учебник за 12 клас профилирана подготовка ...
А,споко.Една тройка или двойка,голям праз.Аз завърших с 3.75 по математика в дипломата и съм си добре.По предметите,дето ти куцат,важното е да завършиш.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Друг път като не можеш да разбереш нещо, питай госпожата за допълнителни часове или след часа я помоли да ти обясни, защото не си разбрал. Малко са учителите, които няма да обърнат внимание на такова искане. Ако ти откаже, говори с директора!
А сега срам, не срам, помоли баща ти да ти обясни отново. Ако ли не, късмет на контролното, пожелавам ти поне тройка![]()
пп: най-лесното, което е, можеш да се специализираш в правенето на пищови![]()
И спря да се върти за миг земята..
А ако има и "късметлии", които след това да запишат специалности в университет, в които се изучават висша математика, статистика и иконометрия - е повярвайте, тогава вече идва чудото на чудесата![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
На мен пък математиката ми харесваособено квадратните функции са ми много интересни.
Първоначално написано от GossipGirl89
хах аз съм един от тея късметлиии....уча висша математика за сега разбирам материята...ама казват че 2 част на висшата е била трудна....а от колкото до иконометрия за пръв път чувам т'ва чудо?!?! кво представлява?!?![]()
![]()
Ми иконометрията е разновидност между висшата математика и статистиката, но повече клони към статистика.
А статистиката...:
"Статистиката се занимава със събиране и анализ на данни. Данните се
получават в резултат от наблюдения на определен брой статистически единици, които в психологията обикновено представляват отделни индивиди. Групата от индивиди, над които е извършено наблюдението, се нарича извадка (sample), а броят на единиците в извадката се нарича обем на извадката (sample size). Извадката се разглежда като част
от по-голяма група, наречена генерална съвкупност или още популация (population)."
... като за част от увода![]()
Общо взето е свързана с много формули и много изчесления
Абе не е много трудно ако седнеш и схванеш начина на решаване, но е бая оплетено, защото за да изчислиш едно определено нещо преди това трябва да намериши минимум още 2-3 чрез дълги формули![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Малко съм закъсняла с отговора ама...Разгледай решените задачи в учебника и се опитай да вникнеш в принципа. После пробвай да решиш сам няколко. Ако толкова си блокирал и нищо не ти влиза в главата, започни да ходиш на частни уроци.
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Първоначално написано от GossipGirl89
Ясно иконометрията е поредната човешка глупост![]()