.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Контролно

Контролно

Утре ще правя по мат 8 клас съм и ще го правим върху корените ама аз хабер си нямам от тях 3 ако изкарам добре ще бъде казват ми че не съм глупав но немога да ги разбера бахта тъпото татко уж щеше да ми обяснява ама почна мн да дрънка и аз излязох от стаята пък ся ме е срам да го помоля пак да ми обяснява щот съм ебаси тъпото копеле просто исках да споделя да ми олекне

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    хах.....Математиката е общ проблем за човечеството....човешката глупост е безкрайна и тази наука го потвърждава

Какво не ти е ясно за корените? Дай някаква задача и ще се опитам да помогна колкото мога! Между другото това е много лесен дяр- корените!
    Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Аз съм 11 клас и като гледам преди нас 8-ми клас дето са прайли контролно на корени и аз нищо не чаткам как съм минал в 9 клас незнам, логаритмите са по-гадни и въобще по математика нищо не чаткам

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Чакай да станеш 9 клас да видиш к`ви още по-големи глупости се учат, пък тогава се оплаквай от тия лесни корени..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Столичная
    хах това нищо не е....не подозирате кви чудеса ви чакат в 10-11-12 клас

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Квадратният корен не е особенно труден,поне това което се учи в 8.клас.Отвори си учебника прочети св-вата,виж 1-2 решени задачи,опитай се сам да решиш няколко и най-вероятно ще го разбереш.

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Чакай да станеш 9 клас да видиш к`ви още по-големи глупости се учат, пък тогава се оплаквай от тия лесни корени..
    Ако си задължителна подготовка, не бих казал, че е особено трудна..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    хах.....Математиката е общ проблем за човечеството....човешката глупост е безкрайна и тази наука го потвърждава
    хаха така си е

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

anonymous546178
    Guest
    бе математиката, не е чак толкова трудна наука.. както всяка друга, четеш решаваш задачи и вече разбираш за кво става на въпрос... ако мислиш, че това е трудно да ти дам учебник за 12 клас профилирана подготовка ...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    А,споко.Една тройка или двойка,голям праз.Аз завърших с 3.75 по математика в дипломата и съм си добре.По предметите,дето ти куцат,важното е да завършиш.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на xoxi
    Друг път като не можеш да разбереш нещо, питай госпожата за допълнителни часове или след часа я помоли да ти обясни, защото не си разбрал. Малко са учителите, които няма да обърнат внимание на такова искане. Ако ти откаже, говори с директора!
    А сега срам, не срам, помоли баща ти да ти обясни отново. Ако ли не, късмет на контролното, пожелавам ти поне тройка

пп: най-лесното, което е, можеш да се специализираш в правенето на пищови
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    А ако има и "късметлии", които след това да запишат специалности в университет, в които се изучават висша математика, статистика и иконометрия - е повярвайте, тогава вече идва чудото на чудесата
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на nymphadora
    На мен пък математиката ми харесва особено квадратните функции са ми много интересни.

Град
    Столичная
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    А ако има и "късметлии", които след това да запишат специалности в университет, в които се изучават висша математика, статистика и иконометрия - е повярвайте, тогава вече идва чудото на чудесата

хах аз съм един от тея късметлиии....уча висша математика за сега разбирам материята...ама казват че 2 част на висшата е била трудна....а от колкото до иконометрия за пръв път чувам т'ва чудо?!?! кво представлява?!?

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ми иконометрията е разновидност между висшата математика и статистиката, но повече клони към статистика.
    А статистиката...:

"Статистиката се занимава със събиране и анализ на данни. Данните се
    получават в резултат от наблюдения на определен брой статистически единици, които в психологията обикновено представляват отделни индивиди. Групата от индивиди, над които е извършено наблюдението, се нарича извадка (sample), а броят на единиците в извадката се нарича обем на извадката (sample size). Извадката се разглежда като част
    от по-голяма група, наречена генерална съвкупност или още популация (population)."

... като за част от увода Общо взето е свързана с много формули и много изчесления

Абе не е много трудно ако седнеш и схванеш начина на решаване, но е бая оплетено, защото за да изчислиш едно определено нещо преди това трябва да намериши минимум още 2-3 чрез дълги формули
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен
    Малко съм закъсняла с отговора ама... Разгледай решените задачи в учебника и се опитай да вникнеш в принципа. После пробвай да решиш сам няколко. Ако толкова си блокирал и нищо не ти влиза в главата, започни да ходиш на частни уроци.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Град
    Столичная
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Ми иконометрията е разновидност между висшата математика и статистиката, но повече клони към статистика.
    А статистиката...:

"Статистиката се занимава със събиране и анализ на данни. Данните се
    получават в резултат от наблюдения на определен брой статистически единици, които в психологията обикновено представляват отделни индивиди. Групата от индивиди, над които е извършено наблюдението, се нарича извадка (sample), а броят на единиците в извадката се нарича обем на извадката (sample size). Извадката се разглежда като част
    от по-голяма група, наречена генерална съвкупност или още популация (population)."

... като за част от увода Общо взето е свързана с много формули и много изчесления

Абе не е много трудно ако седнеш и схванеш начина на решаване, но е бая оплетено, защото за да изчислиш едно определено нещо преди това трябва да намериши минимум още 2-3 чрез дълги формули

Ясно иконометрията е поредната човешка глупост

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си