.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

ПЪРВА ЛЮБОВ

Въпросчето е лесно,кога се влюбихте за пръв път,споделено ли беше и как се чувствахте..

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Теми такива много...

Иначе за първи път се влюбих преди 1 година Истинска любов изпитах 2-3 месеца по-късно.. Още съм с това момче, а любовта ми към него е.. не мога да го опиша! А преди него съм имала само кратки връзки с грешни хора.
    Трагедията е пълна...

Беше супер но за кратко,защото се държах кат тъпак и не мислех че съм влюбен разбрах чак когато я изгубих.

Цитирай Първоначално написано от mnmnmn
    Беше супер но за кратко,защото се държах кат тъпак и не мислех че съм влюбен разбрах чак когато я изгубих.
    .... нещо подобно и от мен

За прав път се влюбих преди 2 седмици Чувството е мн странно. до сега съм мислила че съм се влюбвала мн пъти но едва сега разбрах какво е истинска любов

Супер фен Аватара на radeberger
    Не мога да кажа, че до сега съм се влюбвал истински. По-скоро беше само харесване.

Да,но много отдавна.Мисля,че бях на 15-16.Тогава почувствах за първи път пеперудките в стомаха си..наистина си беше като гъдел,тогава се влюбих за първи път.Беше невероятно,времето прекарано с момчето беше невероятно и всичко беше приказно,но не всяка приказка има happy end ;]!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Бях на 16 май... влюбването беше споделено, а връзката продължи близо 2 години Добре се получи... общо взето не съжалявам за абсолютно нищо И яко моменти е имало, и не чак толкова яки, но въпреки всичко съм доволна.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Няма по яко чуство от това но е рядкост ха..

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Хаха, най-голямата ми любов не мисля, че е била истинска, но въпреки това ми е най-голямата за сега. Бях на 15, той на 16, беше споделено. В началото интереса беше само от негова страна, ама после и аз се влюбих. Имахме хубави моменти, лошите бяха малко. Не мисля, че съжалявам, пък и няма кой знае за какво, мен ми беше ясно как ще свърши сичко ;д Иначе чувството е уникално, много се промених, бях много щастлива, беше си перфектно.

Град
    Шумен
    Мислила съм си, че съм била влюбена доста пъти, но не ..
    Преди 1 година и 3-4 месеца любовта реши да връхлети и мен .. тогава разбрах, че преди това чувствата които съм изпитвала са били мимолетни, децки ..
    Всеки ден затъвах все повече и повече..
    С момчето бях приятелка от месец-два, но развалихме дори тези взаимоотношения след като споделих чувствата си ..
    Отбягваше ме. Болеше ме.
    Най-гадното беше, че имах още много да казвам а нямаше кой да ме чуе.
    И при всеки мой опит да общуваме той се измъкваше ..
    Бях едновремено жива и умряла. Та, Боже, аз за друг не можех да мисля ..

Той правеше всичко за да не ме види/чуе/ да не му пиша .. Но не му беше лесно защото живеем изключително близо.
    Това, че беше духовно далеч от мен ме ракъсваше. Задушавах се.
    Не бях помислила, че човек може да изпитва такива дълбоки чувства.
    Молех Господ, Умолявах Господ да сме заедно ..

Е случи се ..
    един ден аз просто реших, че няма да оставя чувствата неизказани и няма да позволя някой ден да се питам " Ами ако .."
    Проследих кога тръгва за училище и го настигнах.
    Говорих доста ..
    Аз нямах думи да опиша какво ми е в сърцето. Малко ми беше да кажа, че го Обожавам. Опитах.
    И така започнахме малко да се сближаваме ..
    Оказа се, че не е бил безразличен към мен през всичкото това време..
    Излязохме заедно .. Гушна ме ..
    Мога да се закълна, че в този момент сърцето ми надвишаваше 200 удара в минута.
    А когато ме целуна той наля нов живот в омършавелите ми сетива.
    Та той се чувстваше по същия начин. Той ме обичаше .. и все още го прави.

Вече годинка сме заедно, а аз все още го Обожавам по този изпепеляващ начин както и в началото. Все още лягам и ставам с мисълта за него.Все още спя за да го сънувам...
    Благодаря на .. благодаря на Вселената, На Бог .. Благодаря, че сме заедно.

Съжелявам за романа, просто нямам занимание и тази тема ми хареса и .. да.
    Няма нужда да го четете де ..
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Супер фен
    Вярно е, има доста такива темички, но на мен ми харесва да си спомням.
    Беше дъждовен ден. Бях излязла с най-добрата си приятелка. Набутахме се да минем по една кална улица. Ии.. аз съм таква дена малко спънатичка, хлъзнах се и паднах в калта че и приятелката ми завлякох с мен .. Изпарвихме се и гледаме зад нас три момчета-гледат ни и ни се смеят. ТОЙ (моят възлюбен ;д) върви високомерно с чадърче в ръка Вечерта се прибирам гледам ми паритл покана във фейсбук ии.. Долу-горе това бяха основите на висчко

Мега фен
    Град
    <3
    Към 4-ти клас мисля...
    Беше в един седмокласник,който приличаше на един от един сапунен сериал. Разбира се той не знаеше за съществуването ми. Беше много чаровен. СЛед тва вече не си броя влюбванията. Ама все несподелени са били или по-точно не са знаели,че ги харесвам.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на xoxi
    Първото ми увлечение беше около 1-2 клас и продължи 3-4 години. Дори сега като го видя се сещам колко хлътнала бях.
    За първи път мислех, че съм се влюбила преди година и нещо. Обаче с всеки следващ, разбирам, че това преди нищо не е било.
    В момента съм с човек, към който не мога да опиша какво точно чувствам. И с основания мисля, че това е първото ми влюбване. Истинско!
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Плевен
    все още се сещам и гледам снимките и
    a мина толква време

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

... Първото истинско влюбване..ми се случи, когато бях на 15.. той беше на 16 бяхме си още деца.. но беше невероятно.. още от първата среща до последната изживяхме всички мигове всички моменти на мах .. най-хубавото нещо в живота ми .. продължи 3 години, който никога няма да забравя.. Все още го обичам и той за мен все още е единствения .. просто няма такова момче на тоя свят.. и сигурно няма и да има ..
    Imagination baby can take you far
    Don't be afraid to come off slightly bizarre
    It can be scary baby ghostly I am...

1.Напиши името на човек от срещуположния пол.
    2.Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт,черен,зелен,син или червен
    3.Първият ти инициал: А-P,Л-Р,С-Я
    4.Месецът ти на раждане 5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял
    6.Напиши името на човек от същия пол като теб 7.Любимото ти число
    8.Калифорния или Флорида
    9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът 10.Напиши желание.

Отговорите:
    1.Това е името на човека,в който си истински влюбен.
    2.Ако си избрал: Червено - Ти си жив и изпълнен с любов. Черен - Ти си скромен и агресивен. Зелен - Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие. Син - Ти си човек със спонтанен характер. Жълт - Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
    3.Ако инициалът ти е: А-Р - Имаш много приятели и любов в живота Л-Р - Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне. С-Я - Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
    4.Ако си роден през: Януари-Март - Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се влюбил в този, който не си очаквал. Април-Юни - Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго. Юли-Септември - Ще имаш незабравима година с много промени. Октомври-Декември - Годината няма да е от най-добрите, но ще откриеш сродна душа.
    5.Ако избереш: Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много промени и ще се радваш на тях. Бяло - Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще направи всичко това, но може и да не го разбереш.
    6.Това е най-добрият ти приятел.
    7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
    8.Ако избереш: Калифорния - Обичаш приключенията. Флорида - Романтична душа си.
    9.Ако избереш: Езерото - Верен си на приятелите и си малко резервиран. Океан - Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
    10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснеш това в друг форум до 1 час!!! УСПЕХ!!!!

влюбих се още преди 3г истински и все още съм с това момиче ако ви кажа повече за това ще ви се стори лудост и невъзможно но ще си го спестя... тя ми е първата и все още така силна любов, но май ще се раздляме вече... а не искам

Моето беше почти преди година...бяхме и все още сме от 1 клас което е най-гадно...спомням си какви усилия положих за това момиче всичко си заслужаваше до момента когато тя спря да оценява това което правих за нея вече...бяхме 8 месеца заедно отделно 3 месеца се борих за нея...не съжелявам за това...единствено съжелявам че я зарязах може би изгубих много но тя прекаляваше...усещах как любовта ми се превръща в омраза...направих го за да я предпазя...омразата в мен се натрупваше и не само заради нея...не исках да я наранявам ще ми се да мога да върна времето назад точно с 7-8 месеца но няма как...тя е с много специфичен характер и може би тя е ПОЧТИ цялата причина да се разделим...сега като я гледам си припомням всичко...което страшно ме измъчва...сега тя е с друг а аз бях с няколко напълно различни момичета но никоя неможе да ме накара да се чувствам така както тя успя в началото та чак до 5-6 месец...след това настъпваше ужаса...болка и сълзи заедно с края на тази любов радвам се че поне беше споделена

Голям фен Аватара на gret4ety
    преди 10 месеца ... не мисля че беше споделено, у него по скоро не е имало любов ами желание за секс.. ми кво как беше.. най голямото разочарование в живота ми

Първото ми влюбване , или поне аз така мисля беше може би когато бях на 14 .. помня пеперудите в корема всеки път когато го видя или когато си помисля за него .. най- големият минус е че беше несподелена .. или нещо такова всичко беше объркано.. много изживяхме заедно, но никога не бяхме заедно .. и сега все още като го видя изваждам някаква голяма усмивка .. но нищо повече
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Миналата година Все още съм с това момче
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Влюбвала съм се само веднъж досега...не е кой знае колко приятно,особено ако е в грешен човек..
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    уникално е..
    и още съм жестоко влюбена в тоя човек..
    изпива ме,само когато си помисля за него..
    а той знаеше до момент,но уви..

;/

Искам..Искам няква промяна от негова страна,но само ще си остана с искането..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ах, тия пеперуди бе първия път ги усетих на 12 и полУвина, ех, прекрасно си беше ебаси лапето съм била.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си