- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПЪРВА ЛЮБОВ
Умните хора не се влюбват, защото немогат да си позволят такава лудост. Е, аз за сега уж се пиша от тяхще видим до кога
![]()
Спорта пречи на цигарите :P
Това ми е.. как да кажа - болна темаМомчето, в което съм влюбена го харесвам от много одавна, познаваме се от малки. Всъщност не знам дали е обич, но е едно много силно чувство
Истината е, че не сме имали сериозна връзка с него, показвали сме си симпатиите за малък период от време. Често ме е наранявал и винаги след това съм си обещавала, че повече няма да страдам по него, но ето че, когато го видя нещо в мен се преобръща ии.. пак ставам негова
.. може би той не ме заслужава, може би аз съм наивна глучка, ноо така го чувствам. Каквото и да става знам, че не можем да бъдем заедно. За себе си не мога да си го позволя, защото съм сигурна, че ще ме нарани..![]()
![]()
![]()
Истински на 16.В началото "не беше" споделено,но с течение на времето стана.Не съжалявам,че го срещнах,дори се радвам.
Мисля, че бях на 14, там някъде. Но така и нищо не се получи с този човек, което ме кара да си мисля, че все още съм в очакване на първата любов.
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Аз за първи път си мислих, че съм се влюбила, когато бях трети клас, значи май на 9 години![]()
Като се сетя като малка колко влюбчива бях.Ама аз лично за себе си тези ''влюбвания'' не ги броя. Било е детско и много наивно. Не че сега не съм наивна,де,но е в умерени количества. Най-голямото и първото ми истинско влюбване е в моя човек. И най-хубавото е,че още сме заедно и още съм много влюбена в него.
истински се влюбих за пръв път преди около две години,но уви несподелена любов.. ;х и до днес като го видя пулса рязко ми се ускорява ;д а иначе съм ходила с други момчета даже в момента имам връзка от 6 месеца и се чувствам найстина сигурна и т.н добре ми е с моя фр,но просто в някой случай " първата любов ръжда не хваща " е вярно..
момиче,направо ме изпълни!
по темата- Първото ми сериозно хлътване беше на 15 .. той само си играеше с мен, постоянно ме нараняваше и мачкаше, след няколко месеца му бих шута по най-якия начин и доста ме молеше.. но без ефект... истинска любов се сблъсках едва преди година и половина с настоящия ми приятел, чувството е неописуемо страхотно!!!![]()
Последно редактирано от adelle : 03-27-2012 на 20:35
Силна съм и вярвам в себе си !
Бях в първи клас, когато започнах да изпитвам нещо към едно момче. С времето си живях с несподелената си любов и ето сега съм 7 клас и от близо 1 година усещам че съм се влюбила истински. Мисля за него постоянно, ако ми пише или звънне коремът ми се обръща, когато съм около него сякаш съм на небето. Моля ви кажете ми истински ли съм влюбена или просто пубертета не ми се отразява![]()
Първото ми истинско влюбване беше в началото на лято 2011. Държи ме все още и май няма намерения да ме пуска.![]()
За пръв път беше по миналата година (в 6-ти клас) и сигурно ви се струва,че съм прекалено малка,но..Просто го видях на улицата и без да го познавам - нещо у него ме плени.После се оказа,че той учи в моето училище..Запознахме се и аз се влюбих не само във външността му,но и в характера му.И до ден днешен когато го видя пеперуди бушуват в стомаха ми.Харесвах и други момчета след него,но никой толкова много..![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Влюбих се истински за първи път преди 6 месеца и 9 дни. На 5 февруари тръгнах с настоящия си приятел и си беше любов от пръв поглед, и от страна на двамата. Още при запознанството го чувствах като близък, очите му бяха толкова искрени и истински, че направо не знам, не можех да откъсна очи от него. Излязохме и разбрах, дори за няколко часа, че е човека, който търся. Перфектният е. Влюбена съм, хлътнала до уши. И ужасно ме е страх да не го загубя. С него съм имала и все още имаме уникални моменти. Случва се да се караме, но в следващата минута отново се гушкаме и целуваме. Никога преди не бях се влюбвала, обичала. Той ми е първия във всеки един аспект. Другите, преди него са били просто ей така, дори осъзнавам, че не съм изпитвала и симпатии към тях. Докато при него е наистина различно. Мога да пиша с часове за него, толкова съм щастлива, че го срещнах и сега сме заедно. И няма да го оставя, въпреки всичко и всеки.
На 19, чувствах се прекрасно. : )
шести клас, несподелена, кофтислучка като тази ме промени коренно, с 1 думa пораснах