.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Град
    Русе, Rousse
    Умните хора не се влюбват, защото немогат да си позволят такава лудост. Е, аз за сега уж се пиша от тях ще видим до кога
    Спорта пречи на цигарите :P

Това ми е.. как да кажа - болна тема Момчето, в което съм влюбена го харесвам от много одавна, познаваме се от малки. Всъщност не знам дали е обич, но е едно много силно чувство Истината е, че не сме имали сериозна връзка с него, показвали сме си симпатиите за малък период от време. Често ме е наранявал и винаги след това съм си обещавала, че повече няма да страдам по него, но ето че, когато го видя нещо в мен се преобръща ии.. пак ставам негова

.. може би той не ме заслужава, може би аз съм наивна глучка, ноо така го чувствам. Каквото и да става знам, че не можем да бъдем заедно. За себе си не мога да си го позволя, защото съм сигурна, че ще ме нарани..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Истински на 16.В началото "не беше" споделено,но с течение на времето стана.Не съжалявам,че го срещнах,дори се радвам.

Повече от фен Аватара на DeinStern
    Град
    City_Of_HaPpIness
    Мисля, че бях на 14, там някъде. Но така и нищо не се получи с този човек, което ме кара да си мисля, че все още съм в очакване на първата любов.
    In the eye oft the storm but I ain't scared
    Cause after the storm There'll be calm somewhere

old nick: lori

Аз за първи път си мислих, че съм се влюбила, когато бях трети клас, значи май на 9 години

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Като се сетя като малка колко влюбчива бях. Ама аз лично за себе си тези ''влюбвания'' не ги броя. Било е детско и много наивно. Не че сега не съм наивна,де,но е в умерени количества. Най-голямото и първото ми истинско влюбване е в моя човек. И най-хубавото е,че още сме заедно и още съм много влюбена в него.

истински се влюбих за пръв път преди около две години,но уви несподелена любов.. ;х и до днес като го видя пулса рязко ми се ускорява ;д а иначе съм ходила с други момчета даже в момента имам връзка от 6 месеца и се чувствам найстина сигурна и т.н добре ми е с моя фр,но просто в някой случай " първата любов ръжда не хваща " е вярно..

Цитирай Първоначално написано от gabi7u Виж мнението
    [color=darkred]Мислила съм си, че съм била влюбена доста пъти, но не ..
    Преди 1 година и 3-4 месеца любовта реши да връхлети и мен .. тогава разбрах, че преди това чувствата които съм изпитвала са били мимолетни, децки ..
    Всеки ден затъвах все повече и повече..
    С момчето бях приятелка от месец-два, но развалихме дори тези взаимоотношения след като споделих чувствата си ..
    Отбягваше ме. Болеше ме.
    Най-гадното беше, че имах още много да казвам а нямаше кой да ме чуе.
    И при всеки мой опит да общуваме той се измъкваше ..
    Бях едновремено жива и умряла. Та, Боже, аз за друг не можех да мисля ..

Той правеше всичко за да не ме види/чуе/ да не му пиша .. Но не му беше лесно защото живеем изключително близо.
    Това, че беше духовно далеч от мен ме ракъсваше. Задушавах се.
    Не бях помислила, че човек може да изпитва такива дълбоки чувства.
    Молех Господ, Умолявах Господ да сме заедно ..

Е случи се ..
    един ден аз просто реших, че няма да оставя чувствата неизказани и няма да позволя някой ден да се питам " Ами ако .."
    Проследих кога тръгва за училище и го настигнах.
    Говорих доста ..
    Аз нямах думи да опиша какво ми е в сърцето. Малко ми беше да кажа, че го Обожавам. Опитах.
    И така започнахме малко да се сближаваме ..
    Оказа се, че не е бил безразличен към мен през всичкото това време..
    Излязохме заедно .. Гушна ме ..
    Мога да се закълна, че в този момент сърцето ми надвишаваше 200 удара в минута.
    А когато ме целуна той наля нов живот в омършавелите ми сетива.
    Та той се чувстваше по същия начин. Той ме обичаше .. и все още го прави.

Вече годинка сме заедно, а аз все още го Обожавам по този изпепеляващ начин както и в началото. Все още лягам и ставам с мисълта за него.Все още спя за да го сънувам...
    Благодаря на .. благодаря на Вселената, На Бог .. Благодаря, че сме заедно.
    момиче,направо ме изпълни!
    по темата- Първото ми сериозно хлътване беше на 15 .. той само си играеше с мен, постоянно ме нараняваше и мачкаше, след няколко месеца му бих шута по най-якия начин и доста ме молеше.. но без ефект... истинска любов се сблъсках едва преди година и половина с настоящия ми приятел, чувството е неописуемо страхотно!!!
    Последно редактирано от adelle : 03-27-2012 на 20:35
    Силна съм и вярвам в себе си !

Бях в първи клас, когато започнах да изпитвам нещо към едно момче. С времето си живях с несподелената си любов и ето сега съм 7 клас и от близо 1 година усещам че съм се влюбила истински. Мисля за него постоянно, ако ми пише или звънне коремът ми се обръща, когато съм около него сякаш съм на небето. Моля ви кажете ми истински ли съм влюбена или просто пубертета не ми се отразява

Голям фен Аватара на EternalDream
    Първото ми истинско влюбване беше в началото на лято 2011. Държи ме все още и май няма намерения да ме пуска.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    За пръв път беше по миналата година (в 6-ти клас) и сигурно ви се струва,че съм прекалено малка,но..Просто го видях на улицата и без да го познавам - нещо у него ме плени.После се оказа,че той учи в моето училище..Запознахме се и аз се влюбих не само във външността му,но и в характера му.И до ден днешен когато го видя пеперуди бушуват в стомаха ми.Харесвах и други момчета след него,но никой толкова много..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Влюбих се истински за първи път преди 6 месеца и 9 дни. На 5 февруари тръгнах с настоящия си приятел и си беше любов от пръв поглед, и от страна на двамата. Още при запознанството го чувствах като близък, очите му бяха толкова искрени и истински, че направо не знам, не можех да откъсна очи от него. Излязохме и разбрах, дори за няколко часа, че е човека, който търся. Перфектният е. Влюбена съм, хлътнала до уши. И ужасно ме е страх да не го загубя. С него съм имала и все още имаме уникални моменти. Случва се да се караме, но в следващата минута отново се гушкаме и целуваме. Никога преди не бях се влюбвала, обичала. Той ми е първия във всеки един аспект. Другите, преди него са били просто ей така, дори осъзнавам, че не съм изпитвала и симпатии към тях. Докато при него е наистина различно. Мога да пиша с часове за него, толкова съм щастлива, че го срещнах и сега сме заедно. И няма да го оставя, въпреки всичко и всеки.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    На 19, чувствах се прекрасно. : )

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    шести клас, несподелена, кофти случка като тази ме промени коренно, с 1 думa пораснах

Мега фен Аватара на draid
    Истински ? Май бях на 19 или 20

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си