- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркан и незнам какво стана
Добре ..направо почвам с проблема защото ми е много гадно ..
С едно момиче почнахме да излизаме да си говорим сичко беше прекрасно .. сичко вървеше добре междо нас и си мислех че и може да стане нещо .. започнахме да се целуваме много бързо след като се видяхме за първи път
аз почнах да се влюбвам и да я чуствам наистина близка и тя започваше да се влюбва личеше и ..
преди 2 дни като трябваше да имаме среща тя ми се обади но аз не си бях чул телефона .. след около близо час аз и се обадих от друг телефон и казах че ще закаснея малко защото съм далеч и няма как да доида по рано .. тя каза че ще е късно и няма да я пуснат техните и по добре да не се виждаме .. след като се прибирах минах през парка и като се видях с момчетата ми казаха че тя била отишла сама из парка .. аз започнах да я търса .. намерих я и осетих че нещо не е както трябва започна да ми се дърпа .. казваше ми че иска да е сама защото и е много тежко .. аз не я оставих и питах какво става
започна да ми казва как неини приятелки са започнали да казват че не съм за нея .. че съм женкар и други глупости ( тя ми беше казала че първото и впечатление за мен е било такова и че я е било страх )
каза ми че вече ще излизаме и няма да е същото само приятели ..
на мен ме заболя много и не разбрах какво става .. защо се обърка
очите ми се насалзиха и паднах на колене с наведена глава .. видях че и неините се насалзиха и искаше да си тръгва но и не искаше да ме остави сам .. след около половин час подобни истории
момчетата доидоха близо до нас и тя си тръгна .. аз я последвах до към тях и я попитах дали има още чуства към мен .. тя ми каза че вече няма .. попитах я дали заради глупостите които е разбрала за мен стана така .. и ми отговори с да
незнам какво да правя .. само и званя по телефона .. тя не се оплаква самоче мисля че не иска да и званя
извиняваите че пиша без смислени неща и имам много грешки но в момента съм много объркан и не искам да ми се нахвърляте затова
според вас дали трява да я остава и повече да не я безпокоя или да и докажа че не съм такъв за какъвто ме мисли сега и да сме си като преди ..
Благодаря ви за отговорите
Виж какво не се предавай и не се самосъжелявай.Тя явно не е държала достатъчно силно на теб след като толкова бързо е повярвала на приятелките си които вярно са злобни малки кучки и не могат да приемат че ще заедно и от завист направиха това.Според мен тя има чувства към теб,но е доста объркана в момента не може да разбрее на кого да вярва на теб или на приятелките си които познава от доста отдавна.Не я търси известно време не я закачай тя трябва сама да се осъзнае да разбере че е сбъркала като прослушала приятелките си.Знам че ти е тежко но просто и се нуждаете от време да помислите върху тези неща.След известно време примерно няколко седмици пак я потърси опитоай се да и обясниш не се отказвай от нея но засега поне според мен трябва малко да изчакаш преди да предприемеш нещо.
Е.извинявай не може да си невинно ангелче и всички да ти се нахвърлят без причина нали?В слуховете че си женкар има истина,нали?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Може и да е така,но има иголяма риалност приятелките и да са го наклеветили.Най-добре той си знае това дали е вярно или не ние може само да гадаем.Но си личи че наистина я обича.
Да но ме е страх с времето да не истинат и малките чувства каде има сега .. ако вобще имаПървоначално написано от Brook
Да не се и права на невино ангелче .. но тези глупости каде са казани за мен не са верни особено една ного грозна с която направо ме затапиПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
"сичко .... ного"
Ебати правописа..Да не си гладен?![]()
И кво искаш от нас сега?
Изглупял си.. държал си се тъпо и тя съвсем се е отдалечила от теб.... Ся продължаваш да се държиш адски детински и очакваш да има някаква промяна ли?
Е няма начин мой човеко... Приеми че така или иначе е щяло да се слчуи. И си вземи поука от цялата ситуация... Не може даочакваш да се държат зряло с теб, след като се хващаш на първата въдица. Докато се обясняваш и оправдаваш пред хора, които не бива.... ще те мотаят
И се научи кога идва момента да се оттеглиш. Щото след него ставаш същински глупак.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Според мен не трябва да се предавашможе би има друга причина за държанието и която не засяга теб
![]()
Щом им се връзва.. не си струва да се хабиш.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
и какво предлагаш ? ..Първоначално написано от valdesbg
и аз не искам да се предавам .. но не искам да ставам досаденПървоначално написано от shokoladd
Разбира се, че не трябва да се отказваш от нея.Нали знаеш, че само глупакът не се връща там, където е бил щастлив.![]()
да но тя е различната за мен и немога да я забравяПървоначално написано от BaffaLsc
Знаеш ли колко '' различни '' съм харесвала ? ^
да но незнам какво да направя за да си е всичко както преди 4 дни да кажем .. тогава и тя ми се обаждаше да излизаме .. като излизахме отивахме на едно място каде никои няма да ни притеснява .. гушкахме се .. целувахме се .. споделяше ми всичко .. а сега е съвсем друго казва ми че иска да сме само приятели и че вече няма да е като предиПървоначално написано от justonegirlwithonehope
незнам какво и стана та така се промени .. или никога не ме е хресвала или сега ме лъже но сигорно е първото
да но с нея мога да споделям всичко .. мога да говоря за всичко .. просто тва е момичетоПървоначално написано от BaffaLsc
Ще я забравиш,спокойно.
знам права си .. но няма да е скоро
искам да те питам нещо и да ми отговориш искрено .. като на приятел
ако си хресваш момче но твоя приятелка ти каже че е женкар ти какво ще направиш ? ..
^ Напълно честна съм и откровена. Не се влияя от мнението на абсолютно никой.И приятелка да е ,и позната да е.. дори и майка ми да е ,аз пак няма да ги послушам.Веднъж направих грешката и послушах една приятелка.. и наистина много сгреших ,защото човека се оказа ужасно свестен и добър и изпуснах шанса си.
Оххх какво да ти кажа. От любовта много ама много боли.Аз много бързо се влюбвам и много трудно се отказвам.За мен е по - добре за момента само да си и приятел.Пиши и един СМС,че за момента ще я оставиш да поразмисли и когато наистина реши,че ти си нейното момче да ти звънне и да се видите.Ако и аз имах на някой като тебе да споделям щях да съм най-щасливата на света.Но за съжаление няма такъв истински на който да споделям.Всички са едни такива дето само мислят да та е**т. Надявам се да се оправят нещата между вас. Ако искаш някой път савет просто ми пиши.
Всички са "различни", няма страшноЩе я забравиш и другата ще стане "различна"
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
хъм.. твоята история ми прилича повече на привличане отколкото на влюбване... все пак помисли малко и ще разбереш защо те е оставила. Дали е било заради приятелки или за да докаже нещо на себе си?
Блгодаря ти за милите думиПървоначално написано от daniella3310
Страхувам се че ако я оставя ще истинат всичките и чувства ( ако сега има ) Искам да и докажа че наистина я хресвам и че тези неща които са и казали не са верни .. но незнам как да го направя .. незнам как да и го докажа
Мисля тази вечер да и се обадя за последно и да я питам дали иска да излезем като приятели .. както обикновенно аз ще я чакам на мястото .. имам и идея да кача някакви романтични песни или тъжни песни на телефона си и мисла да и дам цвете ( едвали някои и е давал цвете до сега .. а ако и купя нещо е прекалено сериозно )
Ще се радвам не сякакви предложения за песните![]()
Познавам много момичета но като нея нямаПървоначално написано от FuckedUp