.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Влюбен..!

Град
    пловдив

Влюбен..!

Приятели искам съвет,на всеки му се е случвало да се влюби в грешния човек е случи се и на мен..Гадното е че момичето не знае нищо за това познаваме се родителите ни са първи дружки..незнам какво да правя с нея незнам дали ходи с някои незнам дали ако и призная и не ме хареса и ме отхвърли после става доста кофти положение...държи се доста мило с мен..но незнам какво мисли..ако може съвети какво да правя как да и го кажа и дали изобщо е редно да и го кажа..Help
    Не тръгвам..ако заедно не тръгнем!!!

И защо пък момичето да е "грешния човек"? 'Щото ти не знаеш какво да правиш? Или 'щото не ти се е поднеслО на тепсия?

Ти не знаеш кво да правиш, за да му привлечеш вниманието, не виждам, ако евентуално успееш да го направиш, как после ще го задържиш...

Град
    пловдив
    [quote="mArMaLaDkA"]И защо пък момичето да е "грешния човек"? 'Щото ти не знаеш какво да правиш? Или 'щото не ти се е поднесла на тепсия?

Ти не знаеш кво да правиш, за да й привлечеш вниманието, не виждам, ако евентуално успееш да го направиш, как после ще го задърж

За това съм тук да искам съвет..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Как разбра,че не е подходяща за теб?Тя дори не знае,че я харесваш.Милото й отношение към теб може да означава,че и тя те харесва.Според мен,трябва да действаш.

Град
    пловдив
    е да но какво да правя незна дали ходи с някои а ако ходи с някои...става доста кофти ако ме одреже а ми е неудобно да попитам

Супер фен
    Мислиш си, че е "грешният човек", защото те е страх да й признаеш ?
    Без да опиташ няма да разбереш

Град
    пловдив
    да но като се замисля че се засичаме по спирките често и ако и призная после става и неудобно като се видим и да и призная..тряба да събера смелост..не искам да я впечетлявам с нищо искам тя да види най доброто в мен..

Супер фен
    НЕ трябва да ти е неодобно да питаш. Взимаш й скайпа и ей така на шега я питаш "абе ти имаш ли си гадже".

Е добре де, дръж се мило с нея, викай я по-често да излизате само двамата. Така евентуално може да се усети на къде отиват нещата и по реакцията й ще разбереш дали те харесва. Докато сте навън някой път подхвърли нещо примерно за "гаджето й", за да каже сама дали има или не. Има много начини.. по-добре да разбере и да е неловко за известно време, отколкото дълго да те човърка че не си опитал, а е можело да стане нещо м/у вас. Така че действай и не му мисли толкова.
    I want to be remembered as the girl who always smiles

Град
    пловдив
    Благодаря ви а да попитам да се окаже че има аз току що я поканих на кафе и тя с удоволствие прие...но да речем че има приятел какво мога да направя освен да чакам да ме забележи..никой не би тръгнал с някои на които му е хрумнало че те обича и да зареже приятеля си..Как да и призная чувствата си..

Senior Member Фен Аватара на BlackCross
    Град
    Варна
    Според мен не можеш да различиш любовта от харесване... това са 2 различни работи.Относно това да и кажеш... What the Fuck are you waiting for?!
    ----

-
    I'm gonna chase this whiskey with Patron
    I wanna girl in my lap and a Jagerbomb

Е ако няма приятел - рискувай и й признай чувствата си. Ако има, според мен бъди до нея, така ще те оцени и може би ако приятелят й не е толкова мил с нея и т.н, ще се осъзнае и може да поиска да е с теб.. все пак като за начало вземи я попитай, може да се окаже сингъл.

Град
    пловдив
    Прави сте..благодаря..ще имам в предвит мението на всички ви..ще информирам за развитие..междодругото си оредих среща преди малко с нея аиде пожелайте ми успех..!

Успех, с теб сме ! ;д

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    уж си наш човек майна пък кви въпроси задаваш... стегни се малко дебa ше излезе лошо име на града.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

слушай тузареца

и на действията на жена никога не вярвай, винаги имай едно наум.

Град
    пловдив
    Окей благодаря отново на всички за отделеното време,страшни сте !

Виж требвя да действаш а не да чакаш това е страшно грешен подход.Дори ако се окаже че не те харесва поне ще си опитал и ще си наясно ,а няма да се чудиш дали има чувства към теб или не .Трябва да рискуваш защото няма какво да загубиш а само можеш да спечелеи.Милото и поведение може да се тълкува по различни начини.Може и да те харесва,но да е срамежлива и да чака ти да направиш първата крачка или просто те вазприема като приятел.

Град
    пловдив
    Поканих я на среща (кафе) прие без да се замисли което е добре нали!?..

Цитирай Първоначално написано от LamBaDa
    Поканих я на среща (кафе) прие без да се замисли което е добре нали!?..
    Нейскам да се правя на психоаналитик,ама ти как мислиш?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Като прочетох "Грешния човек" и си помислих че сте били заедно ама те е наранила.
    Аре действай,излезте двамата на разходка и си й кажи всичко,че я харесваш и т.н.Давай го директно ако не можеш по заобиколния път,пък квото ще да става.

Град
    пловдив
    Ако и го кажа и ме резне ще се получи доста неловко после където и да я видя не мислите ли но поне после няма да съжалявам че не съм опитал..!

Добре де, нали казваш, че родителите ви са първи дружки, ами какво ти пречи и вие двамата да станете първи дружки и после всичко ще се нареди, след като не искаш да прибързваш

Ти си мъж тя жена(добре де момче и момиче ), кое му е срамното да те привлича? Ако не се получи защо да те е срам, бъди уверен в себе си, предполагам няма да започне да те сочи с пръст и да се смее
    И в никакъв случай не й казвай, че я обичаш или нещо подобно, не знаеш какво значи това... просто ти допада и точка. Не прави признания и любовни обяснения, само ще я стреснеш, изкарайте си добре и всичко ще се получи. Като цяло гледай да се забавляваш и да ви е хубаво, не го приемай на живот и смърт...
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Град
    пловдив
    Все пак сте прави какво толкова..поне ще знам че съм опитал..благодаря ви отново пекани сте ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си