Цитирай Първоначално написано от LadyDi
II. Права и задължения на потребителите
11. Да НЕ публикуват теми или мнения с несериозен характер в категории различни от "Кофата".

Ти не само, че си публикувал несериозна тема, в раздел различен от "Кофата", ами и на всичкото отгоре си призна, като разпрати ЛС-та на всички модератори и админи.
Да си беше замълчал. Да не си разправял, че се "забавляваш" с останалите. За да не се позабавлява някой с теб.
темата беше напълно сериозна бях го написал и в последният си пост на темата битрябвало да си го прочела факта че повече от 90% от постовете бяха несериозни, несвързани по никакъв начин с темата, обидни и накърняващи достойнството на автора в случая аз ме забавляваше също така нито един който открито използваше обидни изрази към мен не беше наказан как така факта че съм се забавлявал с простотията на хората прави темета ми несериозна

П.П. Също така не съм писал на всички администратори и модератори а само на теб още един модератор и след банна писах на мачока да попитам защо хора който системно обиждат потребители и нарушават правилата небиват наказани защото лично аз съм докладвал на модератори сигурно за 1000 нарушения и единствените мерки който се предприемаха бяха изтриване на пост или изтриване на темата а факта че биват обиждани потребители в собствените им теми явно никой не го брига поне аз с такова впечатление оставам