- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Харесвам го
Значи миналото лято си бях на село и там има едно момче(той е на 16 аз на 14) много яко...По едно време тръгнаха с най-добрата ми приятелка ходиха няма и седмица и после това момче ми предложи на мене.Аз казах че не мога да тръгна с него при положение че ходи с приятелката ми.ЮТо започна че не е проблем ей сега ще отиде и ще и каже че иска да ходи с мен.Аз му казах да не прави такова нещо каза утре ми кажи и аз ок.Нали ние се събираме всички и той ме попита. и аз казах НЕ.И един ден отидохме в гората и там играехме йоменка и той ми пращаше само целувки.И така си остана всичко.И се когато си отида на село се събираме с приятелки и той понякога идва при нас и почва да се бъзика с нас особенно с мен.Теимат магазин в който понякога вечер продава той.И една вечер се наложи да отида до магазина и то беше там.И той почна да се шегува и аз му казах че съм болна да побърза и той ми каза че лекарството ми е било той и така...И все се шегува постоянно с мен мисля че ме харесва но не съм сигурна, ама знам че аз го харесвам....Посъветвайте ме какво да правя???
Слагай описателни заглавия без хелп/помощ.
kalpazanka
Щом и двамата се харесвате,защо не опитате..
Няма какво да губите..
И да опиташ е по-добрия вариант от това,да си
седиш по цял ден и да мислиш,дали той те харесва
и дали искаш да тръгнеш с него
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ми какво чакаш мацка действай колко още сигнали искаш да получиш от момчето....
По добре му покажи по бързо че го харесваш шот накрая ще му писне и ще спре да се занимава с теб
Да ви имам проблема. Колко пъти още трябва да ти намекне, че те харесва, за да си сигурна???
На колко сте?!Аз мисля, че трябва да питаш приятелката си дали още има чувства към него.. после и разкажи и действаи!!
Justin Drew Bieber
Не знам дали той те харесва, но аз те ХАРЕСВАМ, така че ако си от Варна случайно пиши ми да ЛС да се видим някой път.
Търсещ половинка.
Тук не става дума за чувства...Първоначално написано от DebbieLoveBieber