.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Харесвам го

Значи миналото лято си бях на село и там има едно момче(той е на 16 аз на 14) много яко...По едно време тръгнаха с най-добрата ми приятелка ходиха няма и седмица и после това момче ми предложи на мене.Аз казах че не мога да тръгна с него при положение че ходи с приятелката ми.ЮТо започна че не е проблем ей сега ще отиде и ще и каже че иска да ходи с мен.Аз му казах да не прави такова нещо каза утре ми кажи и аз ок.Нали ние се събираме всички и той ме попита. и аз казах НЕ.И един ден отидохме в гората и там играехме йоменка и той ми пращаше само целувки.И така си остана всичко.И се когато си отида на село се събираме с приятелки и той понякога идва при нас и почва да се бъзика с нас особенно с мен.Теимат магазин в който понякога вечер продава той.И една вечер се наложи да отида до магазина и то беше там.И той почна да се шегува и аз му казах че съм болна да побърза и той ми каза че лекарството ми е било той и така...И все се шегува постоянно с мен мисля че ме харесва но не съм сигурна, ама знам че аз го харесвам....Посъветвайте ме какво да правя???

Слагай описателни заглавия без хелп/помощ.
    kalpazanka

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Щом и двамата се харесвате,защо не опитате..
    Няма какво да губите..
    И да опиташ е по-добрия вариант от това,да си
    седиш по цял ден и да мислиш,дали той те харесва
    и дали искаш да тръгнеш с него
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ми какво чакаш мацка действай колко още сигнали искаш да получиш от момчето....

По добре му покажи по бързо че го харесваш шот накрая ще му писне и ще спре да се занимава с теб

Супер фен Аватара на radeberger
    Да ви имам проблема. Колко пъти още трябва да ти намекне, че те харесва, за да си сигурна???

На колко сте?!Аз мисля, че трябва да питаш приятелката си дали още има чувства към него.. после и разкажи и действаи!!
    Justin Drew Bieber

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Не знам дали той те харесва, но аз те ХАРЕСВАМ, така че ако си от Варна случайно пиши ми да ЛС да се видим някой път .
    Търсещ половинка .

Град
    някъде, където няма земетресения
    Цитирай Първоначално написано от DebbieLoveBieber
    На колко сте?!Аз мисля, че трябва да питаш приятелката си дали още има чувства към него.. после и разкажи и действаи!!
    Тук не става дума за чувства...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си