Това е много хубаво, което ще направите!
Аз ако можех да се преместя при моят приятел няма да чакам даже и час.
По цял ден ще сте заедно, ще правите всичко заедно. Вярно, че малко личното ти пространство и време за кафета с приятелки се смалява, но щом се обичате и разбирате всичко ще е ОК! Късмет!
Еххх деца,деца ... Ти май не осъзнаваш,че един 23 годишен човек не е свободен като някое 17 годишно лапе,например
Как ще са заедно по цял ден като на тия години е почти сигурно,че ако не и двамата,то поне един от тях работи ... Да не говорим,че времето за приятели в повечето случаи дори се увеличава.
Авторке,нормално е да се притесняваш.Все пак това е един съвсем различен начин на живот.Различни хора,различни навици,различни разбирания ... Аз лично не бих се съгласила на подобно нещо Никога не бих отишла да живея в дома на родителите на гаджето ми за постоянно Ако ще е за два-три дена - може,но за постоянно - никога!
По-добре изчакайте още малко,съберете пари и си вземете някоя малка квартира.Там и на теб,и на него ще му е много по-добре със сигурност.Вярно няма да има "татко носи,мама меси",но поне ще ви е по-спокойно и на двамата,защото няма да ви се налага да се съобразявате с други хора (най-вече ти,защото си чужд човек в чужд дом).
П.П.В никакъв случай не искам да те разубеждавам!!!Просто изказвам лично мнение