- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коса без обем
Имам дълга, гъста и права коса, но без никакъв обемИзползвала съм разни серуми за обем,дифузер, изсушаване с четка и сешоар. Стои добре първите 30 минути и после пак седи без никакъв обем в корените... Препоръчайте ми нещо ефикасно без преса...
Топирай я.Въпреки че смятам това за адски грозно,като кошер седи.Просто не се сещам друго.Аз пък се мъча да махна обема.Ох кой каквото няма това иска.
Гъста.. и тежка. Освен да я намалиш/тупираш, друг начин не знам.
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Подстрижи се на пластове !Има супер обем,модно е и е много хубаво![]()
^ +1.. стои много яко.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
за обем ти препоръчвам Рantene pro-v extra volume
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
пострижи се на пластове сиг. ще бухне поне малко,апък ако не стане и с това,вече я топирай-ама не прекалявай
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Това е добра идея, не искам да я тупирам или да използвам преса, защото тъкмо се пооправи и не искам да заприлича на сламаПървоначално написано от XheroineX
![]()
Обем не е равно на хубава коса. Щом ти е гъста и права, подстрижи се на пластове, ще придаде лек обем и ще изглеждаш супер.
Не си тупирай косата, страшно се уврежда косъмът.
Аз не искам чак такъв обем като на кифлитеПървоначално написано от Fx1
Просто искам да има някакъв, защото изглежда като зализана в корените
![]()
и аз имах същия проблем косата ми беше като прилепнала за скалпа но се подстигах на пластове... и ...Първоначално написано от malka_sladkka
вече нямам такъв проблем ... и аз не исках да се топирвам някак си ми изглежда грозно прекаления обем
![]()
направи се на пластове и я изтъни малко...ще стои супер и винаги ще има обем (е поне при мен е така) Успех!![]()
ами направи я на пластове и помоли фризьорката да ти я филира, така ще ти оликне малко ;д
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Да, аз съм така и я топирам леко и стои мноого естествено.Вече преса не използвам, а преди - всеки ден.Смятай..Първоначално написано от fuckme
Big or small, lies are lies!