- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко пъти ??
По-колко пъти правите секс на ден ?? :P
При секса е като при картите - aко нямате добър партньор, трябва да имате добра ръка!
Е т'ва е въпроса на деня. ТО секса не е като отиването на работа - да се прави по график...
когато имаме възможност, място .. време и двамата да се чувстваме комфортнопо принцип поне 2 пъти ..но сего нямаме възможност
![]()
Първоначално написано от juveteam
Hostis Honori Invidia
сутрин като стана да дрискам си удрям една, после опъвам гаджето веднъж-дваж, зависи ми от настроението. след това като отида на лекции шибам една колежка в кенефа. на връщане през парка правя секс със съседката когато си разхожда кучето. ако съм на работа този ден мастурбирам на бързо и евентуално правя секс с една чистачка (и тя студентка, а не някаква мустакясала бабка). след това като се прибера пак си набивам патката а като се прибере гаджето ѝ го набивам и на нея и ако ми е било скучно през деня си бия пак една чикийка преди лягане.
надявам се да съм ти бил полезен.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
skoro ne sum
amaa kato gledam mai 6te stane mai![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
По колкото трябва.
1,2,3,4,5... Зависи от настроението, мястото..Сега ако не съм на кеф веднъж ще ми стигне.
Трагедията е пълна...
Не е важно колко пъти, Важното е, че се прави!
BMW -> Beautiful car!!!
... колко клиента ще те посятятПървоначално написано от SugarLolLipoPsS
![]()
знаем знаем !
Зависи.. Случвало се е по 3-4 пъти на ден.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Май доста се вживявашПървоначално написано от gandalfepi4
![]()
![]()
5 пъти мах![]()
Според зависи....
За сега ...
Минимум = 0,максимум = 0.
Т.е. не съм пускал километража още ...
Вие нямате мира, бе хора.
Аз съм 1-2 в седмицата![]()
![]()
12-15... събота и неделя по 8 щото почивам![]()
Брат,не виждаш ли,че тука почти всички се престарат,повече от нормалнотоПървоначално написано от burpp
.